Amalian Helmiä

28. joulukuuta 2010

Ale osa1

Saapa nähdä tuleeko muita Ale osia kuin 1.
Käytiin eilen siis Zeppeliinissä ja tässä "saalista"

Kappikselta ensi jouluun Epelle mekko - nähty ehkä noin miljoonassa blogissa ja eikä ihme niin ihana se on.
Kappiksen alet lähinnä -2euroa, kun menin mokaamaan keräillessäni tavaraa -20 lisäale milessä vaan kassallapa unohdin näyttää sen tekstarin, kun takana painoi pitkä jono - kotona vasta huomasin -pläääh!

H&M.ltä päiväkotiin, siellä alet oli tasaraha aleja. Minä kävin siellä jo ennen joulua alettamassa, josta pitääkin postata koska olen yhdellä ostoksellani järkyttänyt jo useamman miehen...

Kappikselta, ihana kun velouripöksyistäkin löytyy vähän söpömpää tyyliä

kappikselta - meiltä löytyy jo valkoisena, ei pysty pitämään yllä olevien housujen kanssa ellei halua muistuttaa lappapuuroa

Lindexiltä Epe halusi tämän - vau jotain muuta kuin lökögollarit!

PO.Pin alet oli vasta -20%, tosin ostettavaa ois ollu vaikka kuinka. MiniQ ei enään jaksettu nousta. Hemtexin joulujutut ja paljon muutakin oli -50% ja sieltä ostinkin adventtinumerot.

Kävimme myös Rasavillin tehtaanmyymälässä, mutta Epen kokoisia takkeja oli jäljellä tasan yksi kappale! Isompia vaikka kuinka! Vähän harmitti koska niin beige, kuin harmaakin karvareunushupputakin miellytti kovasti silmää yksivärisyydellään.

3 kommenttia:

 1. Moikka!

  Kiva katella muiden aleostoksia. :)

  Minäkin kävin eilen Zeppeliinin aleissa, ja jotain pientä tarttui matkaan mullakin, mm. nuo HM:n paidat, just päiväkotipaidoiksi sopivat. :) Noita KappAhlin velourhousuja kattelin, mutten sit kuitenkaan ostanut, kun kesällä olen ostanut pienemmälle tytölle normihinnalla.

  - Minna

  VastaaPoista
 2. Minna - Minä erityisesti tykkään katella perusketjujen ja nettikauppojen löytöjä, koska siten saattaa päästä itsekkin niihin käsiksi ; )
  Perkasin muuten just kesävaatelaatikkoa!!!

  VastaaPoista
 3. Sanoivatko muuten siellä tehtaanmyymälässä, ettei tule enää tavaraa? Oisko ollut toissa vuonna kun kävimme ostamassa tytölle haalarin niin silloin sanoi, että tavaraa tulee vielä, vaikka kevät jo pitkällä ja lehti-ilmoitus alesta ollut ajat sitten. Tykkään itse tosi paljon Rasavillin vaatteista, ovat kestäviä ja mukavat käyttäjänsä päällä.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!