Amalian Helmiä

10. helmikuuta 2011

Pökät kevääseen

Tänään meille kotiutui välikausihousut Epelle kappahlista Po.Pin takin. kavereiksi.
Nova Starin pipoa kävin MiniQ.ssa katsomassa, mutta en tohtinut ostaa koska kangas oli erillaista kun vanhassa Epen lempipipossa- eli pään pitää olla mukana, jotta tulee varmasti mieluinen.Pikkusisko halusi ehdottomasti mukaan sovittelemaan ja kävi itse jemmalaatikosta
hakemassa haalarin päällensä.

Nämä heijastimet oli aivan suokkarit


10 kommenttia:

 1. Hih, ostin samaiset housut pari päivää sitten tytöille - tosin koossa 128 cm ei ollut kuminauhaa eikä lenksua lahkeessa vaan suora lahje - mistä siis olin äärimmäisen iloinen :) Ei ehkä niin toimiva mutta paremman näköinen malliltaan.. ostin sekä mustat että vaaleanpunaiset.. ja sen vaaleanpunaisen takin mikä Ananan blogissakin näkyi. Ja juu, nuo heijastimet on hauskat :)

  VastaaPoista
 2. Marja - minäkin olisin iloinen suorasta lahkeesta - Epe tosin lenksufanaatikkona ehkä ei : ). Mun on pitänytkin blogata noista lahje asioista ; ). Noi heijastimet on ehkä vähän poikamaiset, mutta ei se mitään kun tyttö itse niihin ihastui. Nyt lähen katsomaan sitä Ananan takkia, joka on minulla mennyt ihan ohi!

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Minkä kokoiset housut otit? Ja kuinka pitkä teidän neiti nyt onkaan? Meillä tyttö n. 107 cm ja pohdin oisko 116cm hyvät...:)

  Vakkarilukijasi Elina

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Minkä kokoiset housut otit? Ja kuinka pitkä teidän neiti nyt onkaan? Meillä tyttö n. 107 cm ja pohdin oisko 116cm hyvät...:)

  Vakkarilukijasi Elina

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat housut :) Saako tiedustella oliko kalliit? Minun pitäis vanhemmalle pojalle löytää välikausihousut ja takki...

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat housut :) Saako tiedustella oliko kalliit? Minun pitäis vanhemmalle pojalle löytää välikausihousut ja takki...

  VastaaPoista
 7. Elina - Epellä on 116 ja on varmaan myös pituudeltaan vajaan 110 senttinen. Vertasin 110 ja 116 niin niiden pituudessa oli tosi pieni ero niin päädyin näihin, eivätkä onneksi olleet yhtään liian isot ja toiveissa olisi, että m ahtuisivat veilä syksylläkin.

  Heli - saapi tokkiinsa! housujen oikea hinta oli 29 ja risat, mutta mulla oli 25% ale kuponki niin se helpotti vähän tuskaa. Takkihan oli minun mittapuun mukaan kallis, kun hirveitä panostuksia välikausi vaatteisiin en ole tehnyt, mutta nyt päiväkotiin pitää panostaa paremmin. Niin kävin katsomassa lindexin 19 euron housuja, mutta ne oli aivan eri luokkaa näiden kanssa.

  VastaaPoista
 8. Ompa kivat asut teilläkin!Noita kappiksen vaatteita on kyllä kehuttu laadukkaiksi, meilläkin on tulevaan kevääseen se takki.

  VastaaPoista
 9. Sini - niin on kehuttu ja sillä lähdin minäkin testaamaan, kun Po.Pissa piheys iski sitten housujen kohdalla ; )

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!