Amalian Helmiä

21. maaliskuuta 2011

Kirppistelyt


Pistin läjään viime viikon kirppistelyt
Me&I:n hamonen on Limingan Wanhan meijerin kirpputorilta, joka on miljööltää aivan ihana ja välillä sieltä tekee kivoja löytöjä.

Sieltä on myös tämä liivari. Kirppiksen huonopuoli on se, ettei siellä käy pankkikortti, että lähtiessään on tarkistteva, että on käteistä. Itse en lähtisi sinne myymää, koska itselle on monesti käynyt niin, että eipä minulla olekaan käteistä tähän ja en viitsi pikapankillekaan lähtä ja sinne on tavara jäänyt : /

Korvikset on Paljekirppikseltä , joka on ehdottomasti oulunseudun parhaimpia kirppiksiä.

Tämä Nextin mekko on taas lastenvaatekirppis Vintiöstä, joka on siisti kirpputori ja sisältää leikkipaikan, mutta myytävät tuotteet ovat lähinnä vauvoille, ainakin silloin kun minä siellä olen käynyt valtaosa loosseista sisältää vauvanvaatetta.

Muut suosimani kirppikset ovat Kirppiskamu Muhoksella, jossa olen itse monesti myynyt.
Oulunsalon Taikapirtille aijon mennä myymään seuraavaksi nyt keväällä pois meidän tyttöjen pieneksi käynyttä välikautta - tämä on siisti pieni kirppis, josta löytyy leikkipaikka, sekä siellä on myynnissä erikseen provisiomyyntipisteesä käsitöitä.
Paikoista jossa olen tyttöjen vaatteita myynyt on parhaiten tavara käynyt kaupaksi Raahen Pattijoen Pattasten kirpputorilla - sieltä olen myös itse tehnyt hyviä löytöjä.

Toisessa blogissa on esittellyssä meidän uutta välikausivaatetusta

8 kommenttia:

 1. Kivoja kirppislöytöjä! Minä en oikein ikinä löydä kirppiksiltä mitään..

  VastaaPoista
 2. sä kyllä aina teet niin kivoja löytöjä. <3

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana ruusumekko <3

  VastaaPoista
 4. Vauhtivekaroiden äiti - en minäkään pojille löytäisi, mutta nuo mekot tahtoo tarttua mukaan.

  Onaha - meidän ihan eka next - kesää ootellessa ja voihan sitä pitää näin kevät fiiliksilläkin.

  VastaaPoista
 5. Syysunelma - itselle tulee aina kirppikseltä löydetystä tupla ilo verrattuna kaupasta ostettuun ; )

  VastaaPoista
 6. Eihän sulla olis ylimääräisenä 98 taikka 104 vk-haalaria? Meillä olis tarvista, enkä vihtis uutena ostaa kun raksan jäliltä on piha siinä kunnossa vielä että veikkaisin haalarien olevan aika heikolla hapella kevään jälkeen ;)

  VastaaPoista
 7. -pm- Katsoin eilen kirppikselle varaamani vaattet niin siellä oli vain yksi 110 ja toinen 116 senttinen välikausitakki. Meillä olisi yksi 98 tai olikoha 104 talvihaalari, jota pidin nuoremmalla keväällä ja syksyllä kun piha oli mullalla. Se on reimatec ja pitää yhä veden (huuhtelin kurakuorrutuksen vesiletkulla suoraa tytön päälä). Sen saa jos hakee... mutta pihalta pois sillä ei kehtaa lähtä ja ei välttämättä edes tiiviillä asutusalueella kehtaa pitää, mutta meillä ei kauheesti naapurit tontin reunalla kurki.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!