Amalian Helmiä

12. elokuuta 2011

Toppaa

Tuleva talvi tulee olemaan ensimmäinen jolloin kunnolla satsaan toppavaatteisiin.
Ensimmäinen talvi meni mummon ostamassa Reimatecissä - joka periytyi siskolle, seuraava talvi perus Reimassa, normi hintaa (oli niin ihanan punainen haalari), sitten ale reima tecissä, Sitten HM.n huippu hyvät haalarit ja ensimmäistä kertaa pikku siskokin sai uuden ja viime talvi reimakiddon alehaalarit. Lisäksi ollut käytettynä ostettujan kakkospukuja, että halavalla on päästy : )


Viime keväänä ostin Epelle Po.Pin alesta takit ja housut. Nyt menin kyselemään millon mahtaa tulla tämän vuoden topat ja näin piirroskuvat, sekä minityylin sivuilta kuvan siitä haaveilemasta peruspunaisesta haalarista.
Ja siitähän se ajatus sitten lähti - kääk mitkä erisävyiset vahvikkeet!

Eilen komusin käyttöullakolle hakemaan sen PoPin setin alas sovitukseen. Onneksi se on vielä jätti suuri jes jes!!!  ainahan ison kanssa pärjää, tulee niitä talvia tulevaisuudessakin ja sisko vielä perästä tulossa.

joten...

Joten hyvällä omallatunnolla tyttöjen ihastuneiden huutoje siivittävänä lähti nämä meille tulemaan.
Tänään kävimme tekemässä vielä koko varmistuksen, tuolla lähiostarissa (jossa ei ollut haluamissa väreissä oikeitakokoja)

Pikaisella surffailulla täältä löytyi haluamani vaatteet oikeassa koossa ja Epelle tuleva takki vielä himppusen halvempi, kuin muualla. Lisäksi sai koodilla "juhlahumua" 10 euron alennuksen.


3 kommenttia:

  1. Ihanat! Mitä kokoa otit haalarin ja minkä mittaiselle?

    VastaaPoista
  2. Haalarin saaja oli toukokuussa 103 senttinen hoikkeliini, eli oisko nyt 105 ja otin 110. Joidenkin kekustelun perusteella säikähdin, että pitää koittaa vaihtaa 116, mutta sen eilisen sovittelun perusteella 110 on hyvä - vielä aika iso ja siihen 116 se ois hukkunu!

    VastaaPoista
  3. Voi apua, tämä lähestyvä haalarikausi ahdistaa. Vaikka meidän esikoinen on tyttö (<- automaattinen oletus hieman vähemmän ikiliikkujatyylisestä lapsesta), häneltä kuluu Reimatecit puhki kesken talven, eli siis housuja (tai haalareita) menee kahdet per talvi. Eikä niistä jälkimmäisestä silti jää juuri veljelle perittävää. Noh, veli saattaakin olla tyytyväinen, ettei tarvitse tyttöjen vanhoja käyttää... ;)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!