Amalian Helmiä

18. marraskuuta 2011

Haavekansion purkua

Olen joskus, varmaan useammankin kerran maininnut, että minulla on koneella sellainen haavekansio johon poimin näkemiäni ihanuuksia. Olen hyvin harkitseva ostelija ja heräteostoksia ei tule tehtyä ja tosi huonosti osaan kaupasta ostaa. Minun pitää pyöritellä ja harkita kauvan ja se ei sovi kaupassa käynti tyyliini - sisään - läpi ja ulos. Joten on kiva poimia kivoja kuvia niitä ihastella ja aikansa harkittuaan, joko deletoida tai alkaa selvittämään mistä tän nyt sitten sais : )

Tällaisia sinne oli kertynyt (osa jo aika vanhoja kuvia):

Nämä olen saanut toteutettua:


ja nämä olisi edelleen vahvoja haaveita:Minkälaisia shoppailijoita te muut olette, pidättekö kirjaa haaveista?

Minulla on myös vihko johon kirjaan todelliset tarpeet.
Siellä lukee nyt:
äidille silmälasit, luomen poisto ja toppapuku.
Veeruskalle kauppatakki
Kotiin olkkarinpöytä

6 kommenttia:

 1. Hei,
  Tilasin huuto.netin kautta tuollaisen virkatun maton, postikuluineen hinta 90e, halkaisija oli n.150cm. On tummanharmaa ja aivan upea! suosittelen hakemaan hakusanalla pitsimatto, ja laittamaan yv:tä. Tulee tuota kautta paljon halvemmaksi kuin kaupasta ne "aidot".
  Yt TyttöNukke

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlainen kansio ja olen todennut sen hyväksi käytännöksi. :)

  VastaaPoista
 3. Käy paikallisessa käsityökeskuksessa (TaitoShop rautatieaseman vieressä Oulussa?). Itse (äiti/täti/mummo) tekemällä saat tuon virkatun maton ihan pilkkahinnalla. Veikkaisin että hinnaksi jää pari kymppiä :).

  Vakkarilukija

  VastaaPoista
 4. Ihania haaveita sinulla! Mullekin kelpaisi tuo Bourgie, palmikkotyyny, pitsimatto ja parkatakki :)

  Tiiätkös, mä luulen, että näin tänään sut ja tytöt Zeppeliinissä. Olittko joulunavauksessa? Kävelin teidän takana, kun joku pikkulapsi tuli tarjoamaan teille karkkia POP:n edessä (siis jos siinä nyt olitte te). Kuvittelen, että tunnistin teidän tyttöset vaatteiden perusteella. En kuitenkaan kehdannut sitten tulla mitään sanomaan, kun en ihan satavarma ole olitteko siellä :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on ihan sama haavekansio-tyyli hankintojen suhteen. Siellä kansiossa on ollu monenmoista, osa pidempään ja osa ihan uusia. Mutta aika vakiintunu on jo oma tyyli. Viime viikonloppuna juuri postailinkin parin haavejutun kotiutumisesta. Haaveileminenhan on aivan ihanaa! :D Iloa ja mukavia hetkiä viikonloppuusi! :)

  VastaaPoista
 6. Tyttönukke - ompa hyvä vinkki! tuohon täytyy turvautua jos en jaksa ite virkata.

  Vakkarilukija - se on ollut vähän suunnitelmissa, mutta oma aika ei oikei taho riittää. Oikeastaan ollut myös siitä kiinni, etten ole päässyt tarvikkeiden ostoon. Kaverit on ostaneet kempeleen mattokutomosta, mutta sinne pitäisi erikseen lähtä. Keskustassa käyn kahdesti päivässä : )

  Lumina - no voi vitsit oltiin me ne sun katsomat. POPin pojat jako karkkia käytävällä. Tyttöjen kans oltiin keskenään liikkeellä. Sehän saattoi hämätä, että laitoin epen takin veeruskalle : ) Voi vitsi, seuraavalla kerralla tiiät tulla nykiin hihasta ; ). Näin päin eka kerta - ennestään tutut on löytäneet kyllä mun blogin ja tulleet kertomaan, että lukevat tätä.

  Saila - täytyykin lähtä kuikaan sun toteutuneet haaveet : )

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!