Amalian Helmiä

22. syyskuuta 2014

neulemekot myrskyssä ja salamatkustajan pesää

Yksi syksyn merkki on neulemekot. Kaivelin niin omat, kuin tyttöjenkin mekot kesäteloilta esille.
Sunnuntaina suuntasimme pojan alettua päiväunille tyttöjen kanssa Zeppeliinin hintamyrskyyn ostoslistan kanssa. 
Ostarissa oli sunnuntai päiväksi kova hulina.

Minkään alennusten takia ei sinne lähdetty.
Mutta pehmikset käytiin cappucinossa herkuttelemassa, kun saimme kaikki ostokset suoritettua (ne oli hintamyrsky alessa ;) )Lähtiissä yritettiin ottaa edustavaa potrettia, jossa mamman massu näkyisi, mutta eihän tuosta saa nyt mitään selvää, kun on musta kolttu päällä. Töihin lähden muiden vielä nukkuessa ja muulloin tahtoo olla sitten kotimekko päällä. Massu on kuitenkin minusta ihan valtaisa, kuten koko mamma - tuon kokoisena olen tyttöjä mennyt tekemään ja ei paljon pojan mitoista puutu!

Kaikilla meillä oli Pompdeluxin huivit. Vanhemmat tytön neulemekko on pomppia ja molempien leggarit (on ne vaan huiput) ja nuoremmat tytön mekko on wheatin. Kengät tytöillä taas on vertbaudettia. Tämä talven Pompin mallistosta puutui arkineulemekko, kuten kyllä liivit ja paksu kuviovillapaitakin.

9 kommenttia:

  1. Ihanalta näytätte kaikki kolme :)

    VastaaPoista
  2. Kauniita naisia : ) Tytöillä ihanat kengät! Ja kampaukset!

    VastaaPoista
  3. Kivat asut! :) Mekin käytiin eilen zeppeliinissä törmäilemässä :D poika oli niin innoissaan, ettei yhtään katsonut eteensä vaan koko aika törmäili joko minin rattaisiin, minuun tai ties minne :D No pääasia kai oli että koko tulomatka kotiin kuului "siellä oli niin kivaa!"

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!