Amalian Helmiä

10. kesäkuuta 2016

Lökäpökät tytöille

Kävimme toukokuun lopussa Metsolan liikkeen loppuunmyynnissä. Vaikka alet oli hurjat tunnelma oli haikea ja riemua hyvistä löydöistä ei tullut.
Metsolalta löytyy enää nettikauppa, joka myy vain omaa Metsola merkkiään. Muiden merkkien myynti on siirtynyt uudelle liikkeelle Noomi Storelle Oulun valkeaan, joka myy myös Metsolaa.

Miten minusta tuntuu, että rehelliset lastenvaatebloggaukset ovat olleet vähissä tässä blogissa. Jotain uutta on toki meille kotiutunut, vaikka suurin suu lienee ajan puutteessa. Tämä mamma aloitti  osa-aika työt kuun vaihteessa ja bloggaaminen etsii vielä aikaansa. 
Varsinki tyttöjen vaatejutuista ei ole tullut postailtua.

Tytöt saivat loppuunmyynnistä uudet lökäpökät haaremihousut pehmoisesta joustocollegesta. Nämä mintunvihreät ja tummansiniset housut voi yhdistää vaikka Pompdeluxin perusmalliston paitojen kanssa tai kesällä jonkun perustopin kanssa.Yksi linssilude halusi kuviin2 kommenttia:

 1. Kivannäköiset housut :) Mulla jäi alet hyödyntämättä. Harmi, kun Zeppeliinistä loppui ne kaks kivaa! Nyt sinne ei tuu sit poikettua enää lainkaan :/

  Ajanpuute ja ajatusjumitus :D tuttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sinne tosiaan tulee enää niin useasti poikettua :P

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!