Amalian Helmiä

23. elokuuta 2017

Koululaisilla lastenvaatteita

Hoitovapaapäivä, joten olimme kotona laittamassa tytöt kouluun.
Vaikka eilisen työreissun jälkeen väsytti ja parasta kotiaamuissa on kölliä sängyssä pitkään poikien kanssa, niin noustiin letittämään tyttöjen hiukset.

Löytyykö ruudun takaa koululaisten äitejä? Pukeudutaanko teillä vielä lastenvaatteisiin?
Vai onko siirrytty ihan nuoriso-osastolle? Meillä tyttöjen kaapista löytyy vielä Gugguut, Blaata ja Vimmaa, sekä Mainiota. Moni merkki on vähitellen kasvattanut kokovalikoimaa ja valmistavat isompia vaatteita. Pompdeluxia saa nykyisin, jopa 170 asti. Meidän tytöt käyttää kokoa 146 ja menee vielä moni 140, eli Pompilla saattaisin mennä jopa junior malliston vaatteet.
Minusta nämä Blaan svetarit on ihanat, eivätkä yhtään lapselliset - käyttäähän tällaisia aikuisetkin, kuten Vimman ja Mainion leggareitakin.
10 kommenttia:

 1. Täällä tokaluokkalainen ja vaatekoko 146cm, hankala löytää vaatteita jotka olisi äidin ja tytön mieleen, ei liian lapsellisia mutta ei.missään nimessä liian hienostelu vaatteitakaan varsinkaan kouluun ja tästä kyllä otetaan yhteen. Leggarit ja t-paita+neule tämän hetken suosikki. Meidän neiti on välillä niin neitiä että... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan menty vielä aika hyvässä yhteisymmärryksessä, saa nähdä mitä yläkoulu tuo tuleessaan...

   Poista
 2. Meillä onneksi 11-vuotiaalle kelpaa vielä juuri esim. Blaat ja Vimmat, sillä monet teinien vaatteet ei vaan tähän äitiin iske :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus teinivaatteet ei iske, mutta vimmat ja blaat ja nyt ollaan laajennettu adidakseen ja nikeen

   Poista
 3. Hei. Meillä on kohta 12v tyttö jonka vaatteet on pääasiassa h&m:n, lindexin ja kappahlin. Pompit ei ole kelvannut enää moneen vuoteen ja muutenkin vaatteiden pitää olla mukavat joten ei suostu hameita eikä neuleita pitämään. Juhlissa piti vain mekkoa. Lempparivaatteet on leggigsit, collarit tai treggingsit ja collegetakki niiden kanssa. Kesän aikana tullut kasvupyrähdys joten housut ja paidat on pääasiassa 158/164cm. Isosiskon jäljiltä jemmoista löytyi meandin housuja jotka onneksi kelpuutti vielä. T:Sadie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. leggarit on lemmareita ja ne tregginssit, mutt kivoja collareita ei olla löydetty.

   Poista
 4. Oikein mukava hyvänmielen blogi sinulla! :)

  - petra

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!