Amalian Helmiä

22. heinäkuuta 2009

Vuonna 2014

Blogeissa pyörineisiin haasteisiin tulevaisuudesta vastaten haaveilen:

perhe:Epen on 9 vuotta ja menee toiselle luokalle ja Veeruska 7 vuotta ja aloittaa koulun. Toivoisin perheemme täydentyneen ainakin yhdellä pienokaisella tai jopa kahdella tai miksen odottaisi neljättä ihmettämme.

Työ: Olen vaihtanut työpaikkaa johonkin konepajalle tai muualle kuitenkin raskaanteollisuuden pariin. Teen kehitystöitä tuotannonläheisyydessä projektien parissa, eikä minun tarvitse reissata pahemmin työn puolesta (ainakaan kovin kauas).

Koti: asumme talossa johon nyt olemme muuttamassa. Meneillään on taas sisustuksessa jotain uutta ja pihalle olemme rakentamassa haaveilemaamme huvi/grillimajaa.

muuta: Pääsemme miehen kanssa kahdestaa pikkureissuun vähintää kerran vuodessa... shoppailemaan köpikseen, ihailemaan linnoja etelä saksaan, hotelliloma helsinkiin... : ). Haaveilemme ehkä jostain kesäpaikasta 100 kilometrin säteellä kotoa tai omistamme asuntoauton....

...Näihin tunnelmiin on hyvä päättää ja lähtä elämäni ensimäiselle asuntoautoretkelle kokkolaan ja Kalajoelle

2 kommenttia:

  1. Hauskaa matkaa! Me kävimme jo Kokkolassa ja Kalajoella. Maisemat Kalajoella on huikaisevan kauniit!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä minunkin haave, että pääsisimme pitkälle (tai edes lyhyelle) viikonlopulle ihaniin eurooppalisiin kaupunkiehin kerran-pari vuodessa kahden miehen kanssa.

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!