Amalian Helmiä

12. huhtikuuta 2010

Pikku-Riikka


Kävin viime viikolla tutustumassa uuteen putiikkiin, Pikku-Riikkaan, joka on perustettu vanhaan navettaan.
Ihana pikku putiikki, johon omistaja hakee myyntiin naisten vaatteita amerikasta messuilta ja pieniltä valmistajilta. Myynnissä oli myös greenhousen ja naistenpukutehtaan vaatteita. Myynnissä oli myös Guessin laukkuja ja aurinkolaseja. Hinnat ei tosiaankaan päätä huimanneet.
Asiakkaana käy kuulemma naisporukoita kauempaakin. Jos täällä päin liikkuu tai ohi ajaa niin suosittelen piipahtamaan. Suunnitteilla oli kuulemma myös oheen pieni kahvila.
Minulle lähti tällä kertaa mukaan vain arskat, mutta ois voinut ostaa vaikka mitä -pientä piristystä ja nythän noita taas tarviikin : )


4 kommenttia:

 1. Tosi kivat nuo aurinkolasit! Ja mukavalta kuulostaa tuo liike :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä tyylikkäät arskat! Onko sinne Oulusta kuinka pitkä matka?

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih mitkä lasit! Kelpais mullekin :) (Kauhea aurinkolasihimotus meneillään, yleensä ostan keväisin yhdet lasit ja nyt ajattelin, et jos en ostaiskaan tänä keväänä... viimevuotisetkin ollut niin vähällä käytöllä, kun rakastan Miujani yli kaiken :) )

  VastaaPoista
 4. Vauhtivekaroiden äiti - se kyllä on kiva putiikki.

  Soile - kilsoista en tiedä, mutta meniskä vajaa 20 minsaa moottoritietä pitkin. Sinne oli tulossa kontillinen tavaraa toukokuun alussa jenkeistä mm Guessiä. Jos käyttää facebookkia niin kannattaa sieltä seurata, jos kiinnostaa.

  SiniK - Minäkin tyykkään arskoista, kun on tämmönen migreenipää niin on myös pakko käyttää ; )

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!