Amalian Helmiä

12. helmikuuta 2012

Kuinkas sitten kävikään

Lähes kaksi viikkoa selailin noita uusia välikausimallistoja ja sieltä ei pompannut mitään täydellistä ihanuutta silmään. Joten yksi niistä jo maanamistani ticketin takeista jäi meille. Pienin tulleista takeista oli aika passeli vanhimmalle - hihoja jos alkuun kääntää niin eiköhän mennä syksyyn asti. Väri oli niin täydellinen. Po.pin tämän kevään pinkki ei sitten iskenytkään.Vanhat asusteet sopii tähän uuteenkin settiin.


Kapp Ahllista hain -25% kupongilla samanlaiset housut kuin viime vuonnakin.
Oltiin niihin tyytyväisiä. Sekä sain huokasta helpotuksesta viime keväänä, kun ei tullut ostettua paljon kalliimpia housuja. Ekalla käyttö kerralla kaveri oli vetänyt tyttöä asfalttia pitkin ja housun polvessa palkeenkieli. Muuten housut on toimineet tosi hyvin.Eiköhän me noiden hihojen kanssa pärjätä. Niin se vaan mieli muuttuu, kun aikansa pyörittelee.
Tytöt saa viikonloppuna pelata kerran pleikkarilla ja viikolla ei pelata ollenkaan.


Mää oon rokki!


Ihmettelin muuten kuinka takeista surkuttelu postaus sai hetkessä hirveesti lukijoita, kunnes tajusi sen otsikon "Voi surku". Minä en suuremmin ajatteli noita otsikoita. Useasti tallennan kuvat bloggeriin valmiiksi jollain otsikolla, mistä itse tiedän mitä kuvia olen sinne ladannut. Muutenkin postaukset syntyy hetkessä - hirveesti kirjoitus virheitä jne... en ala mitään oikolukijaa oman ilon kirjoittelun takia hommaan : ) Mutta eipä täältä tosiaan sitten löytynytkään kuin pinnallista takki purnausta : )

8 kommenttia:

 1. Joo se kyllä harmittaa kun joku vaate tuhoutuu heti ekoilla käyttökerroilla. Mä tykkään nykyään kaikista cordura-housuista ja -haalareista juuri sen vuoksi, että ne kestävät niin hyvin kulutusta. Meillä on ihan perus-Reimatecin toppahaalari mennyt jo kuukauden käytön jälkeen polvista tosi kuluneeksi eli Reimatec-haalaria en osta enää uutena. Kirpparilla on usein tosi hyväkuntoisia erittäin edullisesti. Meilläkin tulee keväällä Lindexin välikausihousut käyttöön. Niissä on hyvä hinta-laatusuhde.
  -Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin käytettiin ennen reimateccia (sillon, kun esikoinen oli pieni), mutta ne kulu hetkessä. Kirpparilta sitten ostettu kakkospuvuiksi, juuri sen vedenpitävyyden takia. No harmittaa, harmitti niissä kappiksen housuissakin ja jos ois ollu jotkut kalliimmat niin vielä enemmän, kun ei ois tuollaisessa tilanteessa pelastanut vahigolta mitkään kulutusluvut, kun oli kuin leikattu ois : P.
   Mitä haalareita käytät? Kävin kattoon Jonathania ja se yllätti kivoilla väreillä - alesta jos ostas sieltä puvut. Niiden hinta-laatusuhteesta oon tykännyt, mutta monta mallistoa ollut väreiltään "ei meidän makuun".

   Poista
 2. mun kirjoitusvirhe tasolle et kyllä koskaan pääse ja kiva takki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo huomannu sun blogissa yhtään kirjotusvirhettä : ) Joskus vaan törmää siihen, että valitetaan kirjoitusvirheitä - onneksi ei omalla kohalla - tunnustan suoraan tuo jonkun asteisen lukihörän, sekä oulunmurteen käytön :)

   Poista
 3. Takki on musta todella kiva ja setti siis muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se - hyvä että aloin kokeileen vielä kerran ennen palautusta. Menee ne nuo hihat käännettynä. Tyttö itse on ihan haltioissaa. Kiva takki myös kouluun, kun on vähän tuo mallia.

   Poista
 4. Tosi reippaannäköinen setti! Tykkään itse tuosta Ticketin takin mallista, on kivan tyttömäinen. Meillä on Rosario-takki viime vuodelta, silloin hihat tuolleensa käännettynä ja nyt todettiin että tänä keväänä menee jo hihat suorana. Ja Kappiksen örkki-housut tosiaan huiput hinta-laatusuhteeltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli ja väri olivat ihania ja eiköhän me hihojen kanssa opita elämään : )
   Kappiksissa on kyllä hinta -laatusuhde kohillaa. Minälaisiakohan Lindexin ja HM.n vastaavat pökät on...

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!