Amalian Helmiä

6. helmikuuta 2012

Päiväkotiasuja 1.

Kun sain pyynnön kuvata tyttöjen vaatesettejä, innostuin siitä. Niitä on nyt tulevan.
Kuvasin viime viikolla tyttöjen päiväkotivaatteet.
Tässä ensimmäinen päivän


Kuten kuvista näkyy helpoin on ottaa kuvat, kun tytöt kattoo pikkukakkosta.Meillä nykyisin näkyy paljon Metsolaa. Sehän on vähän kuin suosisi "lähivaatetta" , kun sen perustaja asuu naapurikunnassa.Tytöillä on vakiintuneet liikunta- ja askertelupäivät, joten on helppo huomioida ne. Liikuntapäivänä ei laiteta pyynnöstä huolimatta farkkuja, eikä askartelupäivä vaaleaa ihanuutta.

2 kommenttia:

 1. Ruskea ja punainen on tosi pirteä yhdistelmä. Täytyypä taas laittaa joku päivä omillekin lapsille (kiitos vinkistä!)
  Onko sinulla vaatteet järjestetty mitenkään (värien, käytettävyyden mukaan)? Minulla on kolmevuotiaan tytön päiväkotivaatteet sellaisessa pyörällisessä korissa (oli jo vauvasta alkaen) ja tunnustan, että parin viikon välein järjestän vaatteet niin, että ovat käytön mukaan järjestettyjä eli on paita + housut tai paita + legginsit + tunika päällekkäin, eli ei tarvitse kuin ottaa päällimmäinen pari illalla valmiiksi. Mieheni ei ymmärrä tätä, mutta tämä helpottaa minun iltatoimiani kun ei tarvitse etsiä väreihin sopivia kamppeita vaan ne ovat jo valmiiksi päällekkäin :-)
  - Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevää!! Minäkin mietin, kun tytöt päiväkodin ajattelin lajitella päiväkotivaatteet erikseen. Meillä on vaatekaapit järjestetty väreittäin/tyyleittäin. Myöskin on aika vakiintunut mitä pidetään yhdessä. Minä saatan joskus laittaa useammanpäivän vaatteet valmiiksi ja näille olen suunnitellut raivaavani kaapista tilaa.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!