Amalian Helmiä

7. helmikuuta 2012

Päiväkotiasuja 2.


On päiviä jolloin sattuu sellaiset vaatteet, että ovat molempien mieleen.
Po.Pin velourmekot miellyttää hienostelijaa ja mukavuudenhaluista.


Ihana, kun Po.Pilta löytyy sukkia samalla kuosilla


8 kommenttia:

 1. Po.pin velourmekoissa on lisäksi tosi kiva malli. Harmi, kun tämän syksyiset ei väreiltään oikein ollut meidän juttu, muuten kun niistä tykätään hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ne on ekat tätä mallia ja tykätty on. Ne tämän syksyn värit ei loksahtanut minuunkaan, mutta esikoiseen loksahti ja halusi paidan joka niiden velourmekkojen kanssa samaasta kankaasta : )

   Poista
 2. Voi miten söpöjä :)!
  Toi samistelu on kyllä niin mun juttu, vaikka aluksi ajattelin etten pue tyttöjä ainakaan ihan samanlaisiin vaatteisiin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää vannoin, kun toinen tyttö syntyi että meillä ei samistella... vannomatta paras!
   Varsinkin siinä vaiheessa, kun olivat molemmat samassa kokoluokassa karkas mopo käsistä - valitse nyt siinä kummalle sen ihanuuden ostat. Nyt on kyllä vähän muuttunut, kun tytöt alkavat omaamaan "omaan Tyyliä" ja makua.

   Poista
 3. Ihan mielettömän ihanat velourmekot. Harmi kun en huomannut milloin tuollaisia oli myynnissä. Mä tykkäisin samistella, mutta meillä on poika ja tyttö ja toisinaan puen molemmille esim. farkut ja vaikka punaisen paidan, tai kesällä samaa sävyä olevat vaatteet. Talvella samistelu on jotenkin vaikeampaa, en tiedä miksi... meidän lapset on väreiltään aika eri tyyppiset eli en voi senkään vuoksi ostaa aina ihan samoja sävyjä, vaikka olisikin unisex-mallistoa.

  - Jonsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on ostettu jo viime talvena. Minä olen tällainen hamsteri, että ostan etukäteen aleista ja kaivelen sitten jemmalootia.
   : ) niin ehkä se tytön ja pojan samistelu hiukan vaikeampaa on ...mitäköhän ois poju sanonut vaikka tuollaisesta velourmekosta : ) Mutta noilla Po.pin unisexeillä varmaan pukisin paljon jos ois tyttö ja poika

   Poista
 4. Lapset kauemmas telkkarista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne pysy vaikka aika ne sohvalle veiskin. Sillon pysyvät, kun itse ehtii vieressä istumaan, muuten valuvat vähitellen lähemmäs. Onneksi katsovat vain sen pikkukakkosen

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!