Amalian Helmiä

24. heinäkuuta 2012

Vertbaudettia syksyyn


Huomasin Ellokselle tulleen Vertbaudetin uuden malliston. Ei lienee epäselvää, että tämä on ollut meidän kahtia jakautuneen lastenvaate tyylin - toisesta tyylista yksi lempi  merkeistä. (värikkäät metsolat jne tulivat meille alle kaksi vuotta sitten).
Nyt pitää muistaa ajatella tuon tulevan koululaisen kannalta, mutta parit poiminnat tein ja varmaan lähtee tilauskin vetämään, kun joku alekoodikin näytti olevan tarjolla.
Koululainen varmasti tykkäis - lahkeen suut kuten tyttö tykkää ja puristamattoman näköinen vyötärö

Neulemekoista meillä tykätään

Paremmin kuopuksen väri
Vertbaudetin poolot olleet meillä suuressa suosiossa
ja alla pari ihanaa takkia!!12 kommenttia:

 1. Aika ihanat söpöilytakit! Meillä vaan ei tunnu olevan niille käyttöä - no ihan hyvä, kun kyllähän noihin ulkovaatteisiin saa muutenkin tuota rahaa uppoamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin siirrytty välimallin söpöilyihin : ) käyttä kuitenkin niin vähäistä ihan mekkotakeille.

   Poista
 2. Ihanaa kun sä muistutat aina tästä merkistä, just tollasta harmaata rusetillista takkia olin ajatellut ja siinä se on, toivotaan et ois kiva luonnossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollut joitakin merkin takkeja ja laatu ainakin ollut huippua verrattuna hintaan.

   Poista
 3. Ihana samettitakki, me taidetaan tarvita se ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana - täytyis käydä ullakolla kattoon oliko siellä mitä.

   Poista
 4. Ihania! Olispa meillä vielä se tyttökin. :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja oli nämäkin, mutta odotahan kun näet POMPdeLUXIN malliston! ;) Aloitan Oulun seudun POMPdeLUX-edustajana ja mikäli oot kiinnostunut kutsuja pitämään niin otappa ihmeessä yhteyttä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän että ovat ihania- olen nähnyt otteita syksyn mallistosta,koska minun piti alkaa edustajaksi, mutta joudun muuttuneen tilanteen takia jättämään tämän syksyn ainakin väliin. Mietinkin, että pitäiskö kysyä uutta edustajaa pitämään meille - pidätkö avoimiaovia?

   Poista
 6. Ai sinä olit se joka peruikin juuri muuttuneen tilanteen (vauva!!! Ihanaa!!!) vuoksi! Pidän näillä näkymin avoimet ovet kotonani heti aloituspäivänä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa se oli toinen myyjä - minä peruin pääosin päivätyöhön liittyvien juttujen vuoksi, mutta osaksi tietysti tämän uuden tulokkaankin. ootko Fb.ssä perustanut oulunseudun pompdeluxeja? Jos en ehi ite nyt emännöimään niin avoimille voisin jonkun kamun kanssa tulla. Keväällä jos ei oo kovin vaativa vaavi lähden mukaan : )

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!