Amalian Helmiä

26. lokakuuta 2012

Vauvalle vaunut

Meidän vauvelin vaunut:

Joku niistä taannoin kysäisikin ja en esittelekkään mitään hienouksia.
Meidän vauveli pötköttelee tätini meidän tyttöjen serkulle kahdeksan vuotta sitten uusaamissaan retrovaunuissa.  Sillä tuo nalle kangas - nyt varmaan tilalla olisi jotain yksiväristä.

Eilen löytyi vielä isomummilasta minun vanha vaunulelu

Tyttöjen nukenrattaa ovat hyvin samanlaiset.


Ei me ihan näillä aijota pärjätä vaan lisäksi löytyy jo tytöillä olleet emmaljungan scooterit - ne on niin huippuvekottimet, että vaativat ihan oman postauksen.

8 kommenttia:

 1. oi nuo nukenvaunut kiinnitti heti huomioni, minulla on ollut samanlaiset pienenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on eri kestävät verrattunu nykyisiin nukenvaunuihin.

   Poista
 2. Mulla oli vaaleansiniset :) scooterit on ihanat muttei harmiksi sovi kovin pienelle.. Meillä on kääntyväpyöräiset rattaat ja käytettyjä scootereita harkitsen talven varalle. lumimyrskystä viis, on eskarilainen vietävä joka-aamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on menty puolivuotiaasta niillä scootereilla ekasta tytöstä lähtien - inhosin meidän yhdistelmiä, mutta scooterit pelasti - nyt tarvittiin alkuun makuuvaunut.

   Poista
 3. En tiedä, koska vauvasi syntyy, mutta jos nyt talvella, noita retrovaunuja kannattaa tuunata ainakin pohjasta lämpimämmiksi laittamalla patjan alle pohjan muotoinen pala vaahtomuovia. Eristää kylmää:) Tai kai noihin saa sopimaan jonkun lämpöpussinkin? Pelkällä makuupussilla+toppapuvulla voi olla turhan jäätävät;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ...noihan ei oo täysin retrot vaan kaikki kankaat jne uusittu taannoin - tuossa on useempia kankaita päälekkäin - tuulenpitävä ja joku lämpöä pitäväkerros. Tarkoitus ois pohjalle laittaa telttapatjan pala.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!