Amalian Helmiä

13. lokakuuta 2012

Yksi lauantai

Kauppaan lähdossä - nyt jo valtavan mahan kanssa rv 35.
Hui, innostuttiin ostamaan tyttöjen kanssa vaaville jo vaippoja ( totesin viimme kerralla, etten yritä kestoilla vastasyntyneen lirukakan kanssa), sinkkivoiteen ja tutin.

Olin unohtanut tämän takin kokonaan

Ei pääse pompdeluxin pökät tässä oikeuksiinsa.

Loput kirppisvaatteet saatiin hinnoiteltua

ja siinä ne odottaa huomista. Kaveri aikoi käydä perkaamassa tänään vähän etukäteen : )
yksi pussi puuttu kuvasta ja yksi laatikko on pussien alla


PS. ensimmäinen säkillinen on jo myyty. Pitäisiköhän järkätä joskus joku kotikirppis. Olen ennenkin myynyt pusseittain mm. kuopuksen päiväkodin hoitajalle (siellähän ne näkee helposti minkälaisia vaatteita löytyy).


2 kommenttia:

 1. Se vastasyntyneen pihkakakka ei tosiaan ole kaikkein käytännöllisintä kestojen kanssa, on huomattu. Me pienimmän kanssa kestoiltiin sekin aika, kun halusin silti ne ihanat Nalle Nöttöset käyttöön :). Mutta totisesti helpommalla pääsisi, jos pari ekaa viikkoa käyttäisi kertiksia.

  Jaksuja viimeisille viikoilla, ja kirppisonnea! Kävin juuri varaamassa meille pöydän, eka vapaa pöytä joulukuun alussa. Mutta minkäs teet, jos just tietylle kirppikselle haluat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle Nöttöset?

   Kaveri kävikin jo ison pussillisen valkkaamassa, kun oli täältä lukenut minun menevän kirppistelemään. Noissa parhaissa saa kyllä jonotella, mutta kyllä se kannattaa kattua mihin vie. Toivottavasti väkeä huomenna riittää - ihan eka kerta meille, kun mennään tuollaiselle kirppikselle myymään.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!