Amalian Helmiä

21. marraskuuta 2012

Elloksen tilaus

Tekaisin eilen Ellokselle tilauksen -40% alennuksen houkuttamana.

Lähinnä Vertbaudettia, jota meiltä löytyy ennestään aika paljon ja todettu hyväksi.
Mustat neulemekot tytöille


Vertbaudetin poolot on ihan parhaita ja ainoita joita meidän tytöt suostuu käyttämään. Värit myös näissä on aika ihanat - ne myydään noin seteissä.
Esikoiselle tilasin useammat housut testiin - lähinnä näissä tuo vyötärö houkutti, kun voisi olla sellainen ettei meidän herkkistä ahdista.

Siellä oli myös viimekesän vaatteita tarjoilla, hyvillä prossilla.
Tosin kassalla näytti, että jo valmiista alesta -50-60% lähti vielä se 40%.
Nuo alkuperältää lähelle 20eur sortsit oli kassalla 3 ja jotain euroa!!! Saa nähdä onko mennyt lopulliseen laskuun läpi. Myös mekot nappasin mukaan.

Itselle tilasin elämäni ensimmäisen imetyspaidan, sekin Vertbaudettia. Pari koti vaatetta sieltä myös lähti itselle. En ole Ellokselta ennen tilannut itselle kuin esprittiä jne, joten katsotaan nyt minkä laatuisia nämä heidän omat merkit ovat.

11 kommenttia:

 1. Minä tilasin samalla koodilla, ja sain koko porukalle huokeat kesävaatteet. Tilaus oli toimitettu tänään, joten läpi on mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jes - eli ihan törkeen halavalla lähti nuo kesävaatteet!! Oispa ollu paidoissakin kokoja - kenkiäkin ois ollu ihania, mutta ei meidän koossa.

   Poista
 2. Mulle tuli just sellainen tarjous, että osta 80 e saat 40 e alennusta. Mietin noita Vertbaudetin vaatteita Pinkille - millainen mitoitus on? Kun näkyy hyppäävän 128 suoraan 140, niin kummanko sitten otan??? en tiedä mitä tyttö mahtaa pitkä olla, mutta H&M vaatetta on käytössä 134 kokoa. Minkä kokoisia tyttöjä teillä on ja mitä kokoa Vertbaudetista käytätte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ehkä mieluummin pientä kuin isoa kokoa - tai pienehköä, ei ainakaan isoa kokoa. Noin 120 senttiselle tilasin nuo housut 128 koossa ja hän käyttää 122/128 koon vaatteita. Neulemekosta otin kyllä 140 koon, kun tällä hetkellä on noita neulemekkoja, että jos sattuu olemaan liian iso niin ei haittaa jos menee jemma lootaan, myös kesäiset juhlamekot otin 140 koossa.
   Niin ja ainakin nyt nuoremmalla päällä olevat vaatteet olen tilannut 116 koossa, mutta vaatteessa lukee 114 6 ans ja olisikohan tyttö nyt sen 114 senttiä pitkä viisi vuotias ja tuo paita on ihan just sille, kohta pieni hihoista.

   Poista
  2. Hei. Meillä käytetään kans paljon Vertbaudetin vaatteita, kauniita ja oikein hyvälaatuisia ovat olleet. Mielestäni niissä on tosi pienet koot. Esim. kesävaatteista meidän 3,5v. pojalle sopivia oli koko108/5ans. Normisti käyttää kokoa 98/104. Oikeastaan ainakin yhtä kokoa pienempiä ku muilla merkeillä.

   Poista
 3. saako tuohon jonku ale koodin vai miten saa ton 40% alea, kun eiks toi oo parempi tarjous toi osta 80 saat 40 alea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli heti siinä etusivulla, kun menin kirjautumatta sivuille - se vaan piti aktivoi. Minä tilasin reilusti enemmän kun 80 eurolla ; )

   Poista
 4. Heippa, muistatko mikä alekoodi sinulla oli käytössä? Mulla on joku -40% tilauksesta, mutta eipä anna lisäalea alennetuista tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ovat korjanneet koodin - eihän sen pitäisikään niissä toimia, mutta niin se vaan alensi ne

   Poista
 5. Hei, mitä kuuluu? onko vauva jo syntynyt? kaikki hyvin?

  vakkarilukija E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin päivän hiljais elon syy löytyy uusimmasta postauksesta ; ) pojan pötkäle syntyi toissa päivänä

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!