Amalian Helmiä

19. maaliskuuta 2013

Kirpputorilla

 Sunnuntaina teimme tilaa lauantaina tilatuille vaatteille - eli olimme myymässä kirpputorilla.
Viimme syksynä olimme esimmäistä kertaa tälläisellä kirppiksellä missä itse myydään. 
Hyödyn lisäksi tapahtuma on niin hauskakin, että mennään varmasti tulevaisuudessakin.


Tytöt olivat innoissaan tienaamassa Singstaria ; )

Vähemmän lähti pussukoita kotiin mitä sieltä lähti.

Kirppiskaverini mekko olisi ostettu päältä ; )


5 kommenttia:

 1. Minusta nuo livekirppikset on kyllä parhaita! Joskus kirpputorin edellisenä kulta-aikana, meidän lähellä oli sellainen joka viikonloppu. Oi niitä aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eihän näitä ole kuin kaksikertaa vuodessa. Minusta on ihana höpötellä ostajien kanssa.

   Poista
 2. Nuo on parhaimpia kirppiksiä, missä voi tehdä kauppaa suoraan myyjän kanssa. Harmi että niitä nykyisin niin harvakseltaan eikä aina pääse paikalle. Saitko hyvän tuoton? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin tyytyväinen tuottoon, kun valtaosa oli parin euron juttuja - otin kyllä taas testiksi parit merkkivaatteet mukaan, muttei niitä kukaan osta ja ei ole mitään järkeä myydä esim yhden tytön pitää popin kuoripukua samaan hintaan mitä vaikka kolmen lapsen pitämää jonathania (mutta kuulin kyllä hinta kauhisteluja vaikka hinta oli huomattavasti halvempi kuin mitä huutonetissä tai fb-kirppiksellä niitä myyvät.

   Poista
 3. Moi,
  joo, nämä livekirppikset ovat kyllä niin jees lapsiperheille. Nyt on näiden livekirppareitten sesonkiaika eli suuria seurapiiritapahtumia riittää. Näillä tekee kyllä uskomattomia löytöjä. Itse löysin uudenveroisia (kauppareissulla käytettyjä) Reimatec ja Remu toppahousuja hintaan 8 euroa!!! Meidän lasten vaatteista varmaan 50% on ostettu kirpputorilta. Käyn itse myös myymässä, mutta olen huomannut saman kuin sinä, että ostajat kuvittelevat livekirppiksille KAIKEN maksavan halvimman mukaan. Jotkut eivät ilmeisesti ole koskaan käyneet kaupoissa katsomassa mitä Pop, Reimatec, Racoon yms uutena maksaa... tosin olen kyllä saanut kalliimmatkin vaatteet kaupaksi livekirppiksillä, koska on niitä, jotka ostavat hyväkuntoisia Reimatecin ulkovaatteita 20-30 eurolla. Mutta nämä hintakauhistelut ovat tuttuja. Kerrankin asiakas yritti tingata hyväkuntoista uudehkon malliston Reimatec-haalaria 10 eurolla (hinta minulla 26 euroa), totesin ystävällisesti, että täältä kirpputorilta varmasti löytyy myös kympin haalareita :-) Asiakas pyöri aikansa muualla ja tuli hakemaan minulta tuon kyseisen haalarin 25 eurolla :-)

  -Jonsku

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!