Amalian Helmiä

26. maaliskuuta 2013

Keväistä ilmettä kotiin



Meitä on hellinyt jo monta päivää ihana keväinen auringonpaiste. Kymmenen päivän sääenustekkin on yhtä aurinkoa! Illalla ei tahdo tajutakkaan kuinka paljon kello on, kun on niin valoisaa.
Minuun on iskenyt keltaisen ja vihreän värin villitys. Keltaista meiltä ei ole ennen juurikaan löytynyt, toisin kuin vihreää. 

Teinityttönä huoneeni oli ihan vihreä ja tuli hamstrattua vihreitä astioita omaan ekaan kotiin.... hmmm missäköhän ne vihreät jumbokupit on jotka itse aikoinaan maalasin. Pyyhkeistä sohvaan oma ensimmäinen koti oli vihreää. Nyt vihreä on ollut pannassa yli kymmenen vuotta, joten voihan sen kaivella vaihteeksi esiin.

Koristetyynyt tilasin HM.ltä

Sopii tämä uusi väristys tuohon vauvan leikkialustaan. Sehän ihan maastoutuu näihin väreihin.

Kaivoin esille noin neljäkymmentä vuotta vanhat matot, jotka on äiti kotonaan kutonut.
Minä niin pidän asioista ympärilläni, joilla on jokin historia.

tai merkitys, kuten tällä vanhimman tytön kolmivuotiaana tekemä äitienpäivälahja. Olen kyllä kuullut tytöltä protestia, että miksi en käytä sitä : )

Ensimmäiset muuttolinnutkin on tänne saapuneet pesimään.


6 kommenttia:

  1. Keltainen on niin pirteä ja energinen väri. Minä olen jo pitkään tykännyt siitä kuin myös kirkkaasta vihreästäkin. Ihana kun tulee kesä ja värit myös tuonne ikkunan toiselle puolelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis teillähän oli se keittiö muuttunut ihan mahtavaksi!!!

      Poista
  2. On se kyllä vaan niin ihanaa kun tuo kevät tulee ja aurinko rupeaa paistamaan päivä päivältä enemmän. Vielä kun päästäisiin tuosta lumesta eroon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sen pakko jossain vaiheessa sulaa. Toisaalta ihana tämäkin vaihe, kun ei ole vielä niitä pihahommia, eikä lumitöitäkään oo tarvinnu tehdä vaikka välillä o uuttakin satanu

      Poista
  3. Ihana toi keinutuoli? Mistähän sellaisen saisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meidänhän on anoppilan ulkovarastosta, mutta esim tori.fi -> esim puolessa minsassa löytyi teiltä päin tämä http://www.tori.fi/uusimaa/Vanha_Keinutuoli_6023840.htm?ca=18&w=1

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!