Amalian Helmiä

17. toukokuuta 2013

Kevätjuhlat

Toukokuu on yhtä hulinaa. On tarhan, kerhon, koulun ja harrastusten kevätjuhlaa. 
Lisäksi meidän tytöt täyttää vuosia ja niitä juhlitaan kolmessa erässä - on yhteiset mummoille, kummeille, sekä nykyään molemmilla omat juhlat kavereille.
Viskarin kevätjuhla olikin päiväkotipäivän päätteeksi sirkusaiheisia rasteja omaan tahtiin.
Ihanaa vaihtelua tavallisiin kevätjuhliin!
Viimme keväänä samalla ryhmällä oli "kevätjuhla", jos nyt juhlasta voi puhua myös ulkona, luontokeskuksessa, makkaranapaistoa jne. Pitkään sitä lapset muisteli ja kehuivat parhaimmaksi kevätjuhlaksi ikinä :).
Toukokuu on yhtä juhlaa! Minkälaisia kevät juhlia muut ovat juhlineet?

6 kommenttia:

 1. Meillä oli päiväkodilla isompi juhla, kun pkoti täytti pyöreitä vuosia. Herkkä tunnelma niissä aina on, jos minutkin sai jopa kuopuksen teletappi-tanssi itkemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne tavalliset juhlatkin on ihania - tälle keväälle vaan tulee taas kaikenlaista, kun nuorempi siityy eskariin - kukituksia yms, joten kiva kun kevätjuhla meni näin. Molemmat ihania tapoja juhlia vuoden päättymistä.

   Poista
 2. Mä tykkään näistä toiminnallisista jutuista enempi, just tuon herkkyden takia. Itken aina suvivirren kuullessani jne...Mukavampi olla, välillä, vetistelemättä. Meillä oli "joulujuhla" tuolla samaisella pihalla. Oli tonttupolku, vapaata leikkiä, yhteislaulua ja pientä syötävää. Tykkäsin:)Toki olin itse järkkäämässä jotenka hyvä, et tykkäsin;) Nyt on edessä kerhon kevätjuhla kirkossa, jossa meidänkin tuleva eskarilainen saa kukan...sniff. -3:n T:n äippä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että toinen vuoden juhlista on tällainen. Sitä saa taas märistä eskariin menevien kirkossa - eli samaan juhlaan tullaan ... tyttö on niin päiväkodissa, kuin kerhossakin. Mää oli viimme keväänä pyörtyä kouluun siunaamisessa, voi kääk ihan tärisin niin liikuttavaa se oli eikä yhtään auttanut raskaus höyryt... huh hu.

   Poista
 3. Meillä ollut useamman kerran tällaisia toiminnallisia kevät- ja joulujuhlia. Alkoi jo hieman kyllästyttää, kun mielellä haluaa nähdä omien rakkaiden myös esiintyvän. Ensi viikolla onkin pitkästä aikaa kunnon kevätjuhlat.

  Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei sellainen ole kiva, että aina näin. Tuolla on joulujuhla ollut perus ja kevät juhla tällainen niin saa molempia.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!