Amalian Helmiä

21. helmikuuta 2010

makuuhuone


Uusi päiväpeite on jo kotvasen koristanut sänkyämme. Sunnuntaisen pakkas päivän (pakkanen siis edelleen yli kahdenkymmenen + siihen tuuli) kunniaksi kuvailin piristynyttä makkariamme.

Verhot vaidoin hieman tummempiin ja ohuempiin

voi olla etteivät pokat pääse ikinä seinälle. Kiinnitystä seinälle odottaa eteisen liitutaulu, tyttöjen naulakko, hyllyt kodinhoitohuoneeseen, eteisen naulakko - joudun varmaan vuoden pohtimaan olenko varma sijainnista ennen kun uusiin virheettömiin seiniin raskin reikiä porata. Entiseen vanhaan remontoituun taloon kyllä armotta räpsin nauloja ja ruuveja seinille ja vaihtelin vielä sijaintia.


olkkarin nojatuoli täällä piilossa, kun on sellaita kangasta jossa "nukan" eri suunnat saa aikaan epäsiistin ilmeen.

valokuvia tytöistä

loppuun sunnuntainen saparopää

9 kommenttia:

 1. Ihana rauhallinen tunnelma teidän makkarissa!Itellä olis kans kova sisustusinto päällä, tekis mieli uusia kaikki kerralla :)

  VastaaPoista
 2. Sini - joo, kun alkaa aurinko paistamaan herää horroksesta ja haluaa muutosta... hirveesti taas haluaisi muutosta - keveää ja vaaleaa.

  Anni - kiitos

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis makuuhuone teillä. Meillä on tapetit jo ostettu, mutta ne pitäisi saada seinälle. Ja uudet kaapit on vielä kaupassa.

  VastaaPoista
 4. Siis aivan ihana makkari. Oletko itse ommellut päiväpeitteen? Seinän väri on tosi hyvä =)

  VastaaPoista
 5. Oi, löysinpäs ekaa kertaa tänen tieni! Tosi kiva makkari! Meillä odottaa myös monen monta juttua seinälle pääsyä :) Alanpa tutkailla tarkemmin -Jonna

  VastaaPoista
 6. Tiina - kiitos

  Katri - onneksi ei isompia remppoja tarvi tehä, mutta roppuja tarvii vissiin ostaa ; )

  Unelmia metsästämässä - ihan hemtexistä oon ostanu päiväpeitteen, tytöille kyllä on päiväpeitteet ommellu, ehkä bloggaan muistakin huoneista tässä.

  Nonnukka - en tiiä mikä siinä on meille niin vaikeeta, kun kerran ison rempan tehneenä tietää, että pakkelia ja maalia vaan päälle.

  Vauhtivekaroiden äiti - kiitosta vaan. Meillä koko koti ruskea, valko, harmaata - niin paitti tyttöjen huone.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!