Amalian Helmiä

1. elokuuta 2010

R-collection

Olin unohtanut koko merkin, kunnes Veeruska sai synttärilahjaksi  kummeilta "Rokserin" Mekon.

Yläaste iässä meillä päin ainakin piti ehdottamasti olla rokserin anorakki ja tietty Levikset : ).
Abi hupparit myös tilattiin sieltä ja meidän luokka tilasi yläasteen päätyttyä myös luokkapaidat, joka on edelleen kovassa käytössä yökkärinä. Muistin juuri, että kaapista löytyisi veeruskalle sopiva anorakki.


Voisin tytöille melkein harkita heidän collareitaan - olisivat varmaan ikuiset, koska miehen kohta kaksikymmentä vuotta vanhat pökät ovat edelleen käytössä, eikä paremman mallisia ole löytynyt... oliskohan tässä vaikka isänpäivä lahja idea???


Itselle voisi olla tarpeen maihari

Myös bambucaprit voi olla mukavat

Myymälöitä on ainakin Kjaanissa, Oulussa, joensuussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Rovaniemellä ja lisäksi verkkokauppa. Tehtaanmyymälä on Kajaanissa. Tuotteilla on korkea kotimaisuusaste.


5 kommenttia:

 1. Samoin muistan anorakit, (meidän äidillä taitaa vieläkin olla marjastamaan menossa sellainen) ja jätti isot R-collectionin hupparit piti olla yläasteella. Voi voi.. :)

  VastaaPoista
 2. Hihi, joku muukin muistaa :)

  Meillä mies käyttää rokserin kollareita, ainoa merkki jolta löytyy tarpeeksi pitkät :D Itse kävin kesän alussa hakemassa Ateneuminkujalta kuvaston, olisin halunnut anorakit lapsille syksyksi mutta värit eivät sopineet. Täytyy taas katsastaa josko löytyisi sieltä ne meidän värit :)

  VastaaPoista
 3. Jos liikkuu Kajaanissa päin, kannattaa käydä siellä tehtaanmyymälässä. Itse sieltä kotoisin ja mökki kans niillä main, niin viime perjantaina siellä piipahdin ja mukaan tarttui; ihana paksu fleecetakki vuorella, valkea ihana paitamekko ja raskaana olevalle tyttärelleni ihana hihaton pusero, jota voi tunikana pitää, ja kaikki yhteensä noin 40 euroa. Uusi kuvasto ilmestyy kahden viikon kuluttua ja kaikkea uutta ihanaa siellä onkin. Näyte kappaleita oli jotain jo myynnissä.

  VastaaPoista
 4. Noi bambucaprit on aivan huippuhyvät!

  VastaaPoista
 5. 16 vuotta sitten R-Collectionin housut oli ainoat housut kenelläkään jalassa:)

  Niitä sai vaaleina ja tummina.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!