Amalian Helmiä

28. elokuuta 2010

turkoosi - ruskea

Epe halusi yksi ilta, että pidetään taas muotinäytös - vaihdellaan vaatteita ja äiti ottaa kuvia.
Etsittiin kaapista turkooseja ja ruskeita vaatteita. Unohdettiin ottaa turkoosiruskeat kenkuloiset mukaan hippoihin.


polvihousut ja neule

sammarit jalkaan

neulemekko

jo ennen nähty, mutta sitäkin tykätympi mekkoloinen

paitaa ja sortsia - alle vielä sukkikset

bolero päällemökötys

ja sitten iski väsy ja loppui sovittelu into - vaatteet takaisin koriin

ja takaisin omiensa seuraan.

Kovasti on etsitty turkooseja leggareita ja gollareita- tuollaisia matta tai vanhan turkooseja ei kirkkaan.
Nextillä ois leggarit siellä pienten puolella, mutta en ole sieltä ikinä tilannut - miten se menee ja mitä koko luokkaa ne on - meniskö vielä Epelle ne 110/116?????  Myös sukkahousu vinkit ois tervetulleita.

6 kommenttia:

 1. Tuo vanha turkoosi on ihana sävy. Mä oon nyt kesällä ekaa kertaa hankkinu tytöille kirkasta turkoosia, mut nyt talveksi vois hankkia tuota tummempaa. Mitään vinkkejä en valitettavasti osaa antaa. :(

  Värit meillä lasten vaatetuksessa on vaal.pun., valk., harmaa (sekä vaalea että tumma) ja lisänä ruskea, vihreä, musta ja turkoosi. Näissä väreissä siis ostan 99,9% vaatteista. Ai niin, onhan meillä myös sellaista mudan sävyäkin melko paljon!

  -Minna

  VastaaPoista
 2. Ihanat mallit :) kera ihanien vaatteiden! Just sellaisia mistä minäkin tykkään..

  Ei tietoa noista NEXTin kokojutuista tms.. mutta Lindexillä bongasin juurikin sellaiset hieman tummemman turkoosit leggarit. Tosin yllättäen olivat vähissä. Ostin nimittäin tytöille sellaiset ruskeat samettimekot turkooseilla palloilla ja niihin olisin nuo leggarit halunnut..

  VastaaPoista
 3. Uskon että epelle menee 110/116. Kuopukselle ostin koossa 3/4 rli 98/104. Reilut 93 senttiselle, muttei isot!

  VastaaPoista
 4. Minna - vau jos pystyt pysymään noin hyvin tietyissä väreissä - minä ostan paljon kotivaatteita yms. kaverin tytöltä jolla on tavaalla ihan eri maku mulla ja eri värit - mutta ovat kyllä korvaamaton etu... tytöt hipsii koti pihalla ihan miten sattuu ite valitsemissaan vaatteissa, kun ei niitä nää kun korkeintaa naapurin tyttö, joka kyllä rymyää marimekossa, idat.ssä jne meidän pihalla : )

  Marja - ja mää tykkään just samoista mistä sinä ; )
  Katoin niitä Lindexin pallo mekkoja, mutta jätin ne toistaiseksi kauppaan , kun nuo vertbaudetin mekot on niin saman tyyppiset. Meidän Lindexiltä olivat siis jo meneet, kun en nähnyt : (

  Pipsa - ehkä tohdin tilaamaan ja onhan se tuo pienempi käyttäjä perässä tulossa, että sille nyt ainakin.

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä! Itse en tykkää yhtään vaaleanpunaisesta ja pukisin meidän neidin mielelläni muihin väreihin. Saisiko postauksen teidän suosikkilastenvaateliikkeistä täällä?

  VastaaPoista
 6. K - minä en varmaan kahteen vuoteen osatanu mitään vaaleanpunaista. Ne mitä meillä oli tuli jostain, mutta viime keväänä jo vähän sytyin sille, mutta aika vähän meillä silti sitä on.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!