Amalian Helmiä

26. elokuuta 2010

Kinttaat

On pitänyt käydä monesti Oulun Kaakkurin Rasavilin tehtaan myymälässä, nyt vihdoin kurvasin sen kautta me&i kutsuille mennessä.

Siellä ois ollu halavalla välikausi vaatteita, mutta niiden osalta kiintiö on täys ja talvivaatteita ei vielä oikeastaan ollut, mutta vanhan roosan väriset kinttaat lähti.
Pehmoisella karvavuorella ja minulle tyypillisest toki edukkaasti - kympillä kahdet ja
kuitenkin Rasavil laatua ; )

Tytötkin tykkäsi - ei mitään hörsylöitä ja kiristys remmejä. Äitin mieleen yksiväriset ilman mitään ylimääräistä.

Edit: Tehtaanmyymälä löytyy facebookista, siellä kuulemma mainostavat ja Kalevassa näkee sillon tällöin mainoksia. Tehtaanmyymälä on Kaakkurin yrityskylässä, jonne mennään vanhalta nelostieltä, poikkimaantietä pitkin, yrityskylä ja siellä onkin jo isot kyltit.

6 kommenttia:

 1. Kivat on! Enpä oo tuosta myymälästä koskaan kuullutkaan, vaikka Kaakkuri tuossa vieressä sijaitseekin.

  -Minna

  VastaaPoista
 2. Oiii, en ole minäkään kuullut ja justiinkin toppahaalaria tarvisin pojalleni! Muistatko osoitteen/missä on kaakkurissa? :) Paljonko oli suunnilleen alet haalareissa/ mitä jäi hinnaksi? Kiitos kaunis jos viitsit infota :)

  VastaaPoista
 3. Kade! Oikeesti noi on just sellaiset kun mäkin haluaisin, en oikein tykkään kun lukee kissankokoisella Rukka tai reimatec tai mitä milloinkin. Ja viime talvena helpoimmat käytön kannalta oli ne "elsa pitkänen" karvavuorella ilman kiristyksiä, mutta niiden värivalkoima on vain se punainen ja sininen ja kumpikaan ei sovi tänäkään talvena.

  VastaaPoista
 4. Minna - kalevasta joskun mainoksen bongannut ja vihdoin sain mentyä

  Riihitonttu - toppavaatteita tulee kunnolla syyskuun puolessa välissä. välikausi takit oli jotain 30 + jotain - käsittääkseni normaalisti reimateciä kalliimpia - mitä joskus olen vertaillut. olikohan nuo välikausi vaatteet -70 tai 60%. Lisäsin linkin ja huonon ajo-ohjeen bloggaukseen : )


  Anni - no niimpä ja meidän tytöt ei tykkää yhtään niistä rannekiristyksistä, toinen suorastaan inhoaa niitä.

  VastaaPoista
 5. Olikos siellä paljon noita kinttaita? Eri värejä, kokoja?

  - pian oululainen -

  VastaaPoista
 6. Kiitos tuhannesti tästä vinkistä!
  Sain nippanappa tavoitettua ystäväni joka lähti juuri Oulusta Tampereelle päin, missä tapaamme huomenna. Hän ehti napata meillekin muutamat tuliaiset tuolta myymälästä.

  Myymälässä on kuulema ainakin toppahanskoja vielä laatikkotolkulla ;) Paljon myös muuta vaatetta.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!