Amalian Helmiä

13. heinäkuuta 2011

Vertbaudettia alesta

Elloksen pakettin kotiutui ja sisälsi ainoastaan vertbaudettia. Kaikki olivat alennuksessa ja lähes kaikki onostettu ensi kesää ajatellen. Vain juhlamekot ovat elokuisiin häihin.
Pitäisi tilata vielä harmaat bolerot niihin juhliin ja samalla saattaa tarttua mukaan joku syksyn uutuuskin...
Epe sovittelee tässä Veeruskalle tarkoitettuja vaatteita - Veeruska menee pituuskasvussa vuoden erolla epeen, eli on nyt yhtä pitkä, kuin Epe vuosi sitten.
 Siis nyt Epelle sopivat vaatteet ovat vuoden päästä oletettavasti Veeruskalle aika sopivat (ikäeroahan on se kaksi vuotta)


Edelleen yksi minun suosikkimerkeistä!

5 kommenttia:

 1. Ihana keltainen,siis niin aurinkoinen. Ja se sopii mainiosti tuon mekon kanssa! Minä ostin alennusmyynistä 9- vuotiaalle pojalleni vaalean keltaisen collegehupparin talveksi.

  VastaaPoista
 2. Nämä Vertbaudetit on kyllä kauniita. Jotenkin niin suloisia. Ja laatu on aivan eri luokkaa kuin niissä Elloksen omissa tuotteissa, vaikka hinta aika sama onkin.

  VastaaPoista
 3. Heippa, minunkin yksi lemppari merkki. Juuri eilen hieman katselin alea mutta vielä en tilannut... Takki ja tuo alin mekkonen on kivat. -Tiina

  VastaaPoista
 4. Ei hitsit, oon unohtanut tilata Elloksen alesta... meillä nuo sandaalit on olleet käytössä koko kesän joten niitä meinasin ainakin tilailla. Samoin tuon kivan setin alemmissa kuvissa. Sen sijaan meidän tytöt eivät voi sietää tuota beigeä mekkoa :( Mä tykkään, tytöt ei = käyttämättä jäänee...

  VastaaPoista
 5. Susa- näyttää vähitellen hiipivän tuota keltaista meidänkin kaappiin. Joskus Jarna järjesti blogihaatteita (olivat muuten kivaja) ja kerran oli haasteena keltainen - ei kauhean montaa keltaista asiaa silloin löytynyt meidän koko talosta.

  Saija - Joo ei muuta ellokselta, kuin näitä, kavattia, tretornia tai esprittiä ja yleensä juuri meille vertbaudettia. Veerun olessa vauva ostin joskus vauva puoleta body sukkis settejä ja ne oli ihan ok. Ennen ellos myi vertabaudetin tyylistä theo & paulinea ja niiltä on meidän käytetyimmät mekot.

  Tiina - tuo takki on varmasti moni käyttöinen, kun ei ole liian hieno, kun yksi vertabaudetin takki jäänyt tosi vähälle käytölle hienouden takia.

  Marja - äkkiä tilaamaan ennen, kun loppuu. Minunkin pitäs vielä uusi tilaus tehdä - niitä boleroita ja tyttöjen serkulle mekko. Epe inhosi sitä kun laitatin tuon neuletakin sen beigen päälle, mutta toivottavasti pitää muuten. Tuo setti taas oli kaikkien suokkari ja kengät ihan huiput!

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!