Amalian Helmiä

2. heinäkuuta 2012

Boozt

Booztin tilaus kotiutui viime viikolla ja viikonloppuna saatiin vaatteet soviteltua. Yksi huppari lähtee vain palautukseen, koska oli liian just. Niin esikoinen sen ilmaisi ja olikin se nyt juuri sopiva ja syksyllä jo varmaan pienehkö. Eka kertaa tuolta tilasin ja tähän asti ainakin vaikutti tosi kätevältä. Olisi voinut tieten itsensäkkin muistaa, kun aikuisillekkin kaikkea ihanaa hyvissä aleissa.

Name it.n paidat ja tylli. Voitte kuvitella, että olivat tyttöjen mmieleen : )






Wheatin neulemekot




13 kommenttia:

  1. Tosi nättejä vaatteita :) Teillä vissiin tykätään samistella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykätään vaikka se on ollut hyvinkin vähenemään päin - mutta edelleen aika paljon ; )

      Poista
  2. Ihania löytöjä! Meille tuli myös Name it tyllihame ja Mini a turen välikausitakki, todella hyvin alennuksin :) Ja tosiaan sieltä löytyisi myös itselle kaikkea kivaa mutta jostain syystä odotan nyt enemmän syysuutuuksia H&M:ltä yms jos sieltä sitten itselle jotain kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin tuo kesä garderoopi on aika hyvin kunnossa niin ei oo oikeen tarvettakaan - vaikka tytöille nuo ostot on kyllä talveen. Ehkä sekin vaikuttaa ettei tässä ole vielä oikein kunnon kesääkään ole ollut

      Poista
  3. Meillekin tuli tuo sama Name it:n tyllihame! Se on ihana, mutta menee hetkeksi jemmaan odottamaan neidin kasvamista. (Tilasin koon 98-104cm.) Olin muuten ajatellut että sitä voisi yhdistää Pomp de Luxin harmaaseen värin (paitoihin & legginseihin), mutta on kyllä ihan eri sävyä. Nuo tilaamasi paidat ovat tosi hienot ja sopivat hameeseen täydellisesti.
    Wheatin vaatteet myös ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on pompilta mustakerma raitaa - vois passata paremin niiden kanssa - täytyykin testata. Tuo paita kyllä sopii kyllä täysin tuohon vaikka vähän jännäsin miten passaa.

      Poista
  4. Kivoja juttuja.Mäkin tilasin tuolta juuri ja harmi kun en noita neulemekkoja huomannut.
    Hei tuliko se paketti vielä kotiinkuljetuksella?
    Kerran olen tuolta tilannut ja sillon ainakin tuli kotiin.Sujuiko palautus hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postista hain - tosin meillä päin moni kotikuljetuksella on saanut kuitenkin noutaa postista - kiva kavereille, jotka on laittanu kotipakettina lahjoja lapsille niin eipä ookkaan tullu sitä yllätystä mitä ajattelivat : /
      En oo vielä pieny pakettia - lähen just viemään...

      Poista
    2. Hei vielä.Oliko se palautus ilmainen?
      Yritin etsiä sitä tietoa sieltä heidän sivuiltaan,mutta en sitä löytänyt.

      Poista
    3. Palautus meni kuten henkalla tai elloksella - tarra vaan kylkeen ja postiin - niillä oli soppari postin kanssa ja ilmainen oli. varmistettiin , kun sanoin ekaa kertaa tämän putiikin tuotteita palauttavani. Tilasin tuotteet laskulle joka maksoi jonkun euron lisää, mutta tilaus oli niin iso ettei se siinä tuntunut. Jostain niiden sivuilta luin, että jos laskulle ottaa voi palautettavat vähentää summasta, kuten näillä henkoilla ja elloksellakin - siksi laskulle otinkin.

      Poista
  5. Pakko kysyä mielenkiinnon vuoksi, kun olen viikon (?) lueskellut Blogiasi, vanhoja ja uusia päivityksiä niin.. Onko tuo sattumaa vai suunniteltua, ettei monessa kuvassa näy tyttöjen kasvot? Hieno idea! Mutta pisti vain silmään, kun harva niin tekee =) Vai onko valokuvauksellinen juttu vai ihan vaan juuri ns. ''nettiturvallisuus''?

    (Kiva jos tajusit mitä ajan takaa, haha. Olempa hyvä selittämään..)

    Nim. -Lapsirakas-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunniteltua se on, yritän saada kuvattua tytöt niin ettei ne olisi vuosien päästä outojen tunnistettavissa - ettei näy selvästi. Sellainen selvä suttaaminen on ehkä tökeröä, mutta valitsen kuvia joissa on vaikka hiukset silmillä tai kuten kuvissa käytin bloomausta? ettei olisi selvät kasvot. Tututhan tunnistaa noistakin kuvista, hiuksista jne

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!