Amalian Helmiä

17. syyskuuta 2012

Vauvalle - Ihanan pikkuruisia vaatteita

Lauantaisella jumpsuit etsintä reissulla käytiin pitkästä aikaa myös kurkkaan lindexille.
Enhän minä muistanut, että lastenvaatteet loppu siellä kokoon 122 ja sitten muuttuukin teinikuteiksi.
Noh, ei ihan turha mutka, kun vauvan vaatteita oli -70%

Minähän aijoin ne selkeät poika ja tyttö vaatteet jättää siihen, kun vauveli on turvallisesti tällä puolella.
Tätä ei voinut jättää välistä ja voihan näitä tyttökin pitää - eikö voi?

Ihan yltiö söpöjä - kyyner - ja polvipaikkaa.

Pikkutassuja - iik.

Pökättimet suloista reikäneulosta - kaikki 8 euroa.

Vauvoille kyllä lindexiltä löytyy, sekä pikku tytöille olisi löytynyt.

23 kommenttia:

 1. Jaahas, kyllä täällä blogissa esiteltyjen vaatehankintojen perusteella veikkaisin, että blogin nimi ei enää jatkossa olekaan "Amalia ja tytöt" ;) Pojan vaatteita ihan selkeästi - sekä nämä että aikaisemminkin esitellyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan poikaa veikkaan, mutta aina ennenkin mahaani on poika mahaksi väitetty ja tyttöjä on tullu. En menis luottamaan ennen kuin tyyppi on ulkona. Katotaan miten nimen käypi : )

   Poista
  2. No en minäkään mahan perusteella menisi luottamaan, mutta uä -tutkimuksen perusteella kylläkin :) Niinhän sitä sanotaan, että jos ultraaja on selvästi "poikavärkit" nähnyt, ei ne sieltä enää katoakaan... Sellaisia tapauksia olen kyllä kuullut, että "pojan tarvikkeet" ovat jääneet jostain syystä huomaamatta, minkä seurauksena vauva on tulkittu virheellisesti tytöksi (yhdelle kaverilleni kävi näin). Mutta aika harvinaista lienee se, että pojaksi katsottu muuttuisikin tytöksi. ;) Vaikka eipä sen niin väliä, ihania molemmat <3

   Poista
  3. Niin on ihan sama kumpi tulee ja jotenkin vaan asennoitunut, että sittempä sen näkee

   Poista
 2. Samaa ajattelin mäkin...aikasta poikavoittoisia ostoksia taas;) t. 3:n T:n äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tyttöjen vaatteitahan meiltä jo löytyy ; ) ja täytyy vielä "puolustautua", että kyllähän poikien vaatteita tytöllä pitään - toisin kuin pojilla selkeesti tyttöjen.

   Poista
 3. Tottakai noita ihanuuksia voi pitää myös tyttövauvalla. Meillä ainakin pojilla oli vauvana isosiskon pinkkejä bodeja käytössä, ja vielä nyt 2 vuotiaanakin toisen pojan lempi kumpparit on isosiskon vanhat punaiset saappaat. Olen yrittänyt päästä eroon tuosta poikien/tyttöjen väreistä.

  VastaaPoista
 4. Mekot ja hameet taitaa olla vaan sellaisia ettei niitä oikein poikavauvalla voi pitää- en tosin vaaleanpunaisista pikku vaatteista olen laittanut valmiiksi kuin yökkärit. nythän on paljon ihan poikien pinkkejä ja vaalean punaisia paitoja jne.

  VastaaPoista
 5. Oiku ihania. Lindexistä tein minäkin lauantaina hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua harmittaa, kun en tarkemmin katellu, sieppasin vaan nuo.

   Poista
 6. Hei,
  Kerrothan sitten missä myyt pieniä vaatteita, jos myyt :-)

  -Iira-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minun piti varata kirppis pöytä jo keväällä - nooh väsytti. Se on vaan siirtynyt ja siirtynyt, nyt haaveilen, että jos jaksasin Mll.n kirppikselle lokakuussa yrittään myydä. Minä olen myynyt suoraa kasseittain tutuille. Nuo "merkkivaatteet "(metsolat ja popit) aijon myydä FB.ssä.

   Poista
  2. Tarkoitin näitä pieniä vaatteita...voisin olla kiinnostunut myös käymään sillä kirpparilla, jonne viet.
   Minäkään en vielä tiedä kumpaa sukupuolta meille on tulossa. Esikoisesta olin varma, että on poika jo ennen rakenneultraa, nyt ei mitään hajua ;)

   Poista
  3. mulla on hajua : ) mutta en luota ennen, kun nään sen : )

   Niin nämä vaatteet... joku on useemmin kyselly tyttöjen vaatteiden myymisestä, ajattelin että sinä. No nämähän tulee käyttöön joulu - marraskuussa ja mitä ne nyt tämmöset mahtuu max 2kk - eli loppu talvesta tullenevat myyntiin.

   Poista
 7. Joo kyllä vaatepostauksista vois päätellä että on poikatoiveet korkealla. :)
  Jos tosissaan on kovin vahva toive sukupuolesta niin ehkä kannattaisi asia tutkia etukäteen ettei ainakaan siinä alkumetreillä äidin ja vauvan suhdetta häiritsisi äidin totuttelu siihen ettei vauva täysin vastaakaan odotusaikana luotua mielikuvaa.
  Itseltäni ei ole onnistunut vauvan kuvittelu sukupuolettomana vaan on ollut kiva tietää odottavansa poikaa, pikkusiskoa jne. Siltä pohjalta tämä mielipiteeni. :)
  En sano tätä pahalla mutta sellainen mielikuva blogin kautta on syntynyt että toivot kovasti poikaa. Ajattelen vaan jos vauvanne onkin tyttö, minusta ei ainakaan olisi mitenkään mukavaa huomata vauvakuvista että vanhemmat on hankkineet kasan poikien vaatteita minua odottaessaan, etenkin jos olisin perheen kolmas tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sanonut etten ole "tutkituttanut" kumpi sieltä tulee. Silti pidän molempien mahdollisuudet avoimena syntymään asti. En ole niin utelias että lähtisin 4d - ultraan. Molempia tyttöjä odottaessa sukupuoli kysyttiin, mutta helposti pystyin pitämään tyypin sukupuolettomana syntymään asti. Tytöillä on ollut myös aina jotakin "poikaosaltolta" ostettuja vaatteita, eikä ne ole niistä miään sanoneet. Miksi pitäisi olla tytöt aina puettuna vaaleanpunaiseen ja pojat siniseen? Meillä on myös autoja ja junarata, parkkihalli jne. Minusta on kiva kun tytöt leikkii naapurin poikien kanssa jne.
   Itse asiassa toivoin kovasti kolmatta tyttöä, mutta täytyy pitää mielessä sekin, että tulokas onkin poika - joka taas olisi ihana ylläri -yhtä ihana asia kuin tyttökin.
   Eihän minun ole mitään järkeä ostaa tyttöjen vaatteita, kun niitä on ennestään laatikoittan.

   Poista
  2. eli siis kysytty on kyllä sukupuoli, mutta ei olisi eka kerta jos perusultrassa menisikin veíkkaus väärin, niin siihen en halua tuudittautua.

   Poista
 8. No ei minustakaan pidä tyttöjä pukea pelkkään vaaleanpunaiseen ja poikia siniseen, ihan samoilla linjoilla olen kanssasi myös noista leluista jne. Ja kyllä on meilläkin ollut tytöllä poikien puolelta vaatteita ja tosiaan pojalle sopivaa ei juuri koskaan löydy tyttöjen osastolta. Lähinnä ajattelin sitä jos vauvan vaatetus eroaa kovasti isompien siskojen vaatetuksesta poikamaisuudellaan. Mutta minähän en tiedä mitään teidän vauvanvaatejemmoista jne, tämä mielikuva syntyi vaan näiden esittelemiesi ostosten perusteella. ;)
  Mutta anyway ei ollut tarkoitus olla syyttävä, tuo kommenttini jälkeenpäin luettuna vaikuttaa vähän hyökkäävältä mikä ei ollut tarkoitus, kaikki ei vain kirjoittamalla välity ihan niin leppoisana jutusteluna kuin on tarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä tosiaan vähän hyökkäävänä sen otin ; ) Mutta meillä ei sitä poikaa ole erityisesti toivottu.
   Minä olen säästänyt tyttöjen kaikki pienet vaatteet, että niitä kyllä piisaa. Mutta enempi niidenkin kohdalla poikamaisuuteen kallistuin ennen syntymää, kun ehkä kuitenkin ne sopii tytölle paremmin, kun ne tosi tyttömäiset pojalle.

   Nykyään saatetaan ilmoittaa kaikille jopa lapsen nimi ennen syntymää. Me on pidetty kätilön sukupuoli veikkailut aina omana tietona ja pidetään se itsekkin veikkauksena.

   Poista
 9. Mä ramppasin kahdessa viimeisimmässä raskaudessa niin tiheeseen ultrissa, että sukupuoli oli jo aika selvä juttu. En meinaa muistaa, että yleensä niissä käydään suht harvoin. Meilläkin pojilla on suht unisex-vaatetusta ja värejä käytetään mielellään:) Vauvat ovat ihania, olkoot sitten tyttöjä tai poikia. Ottaisin nytkin heti kumman vaan (jos joku tarjoaisi;))...vaikken raskaana olekkaan;) -3:n T:n äippä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInäkin olen käynyt neljässä ultrassa, mutta kolme niistä sijoittuu sinne aikaan ennen rv 12, joten niistäpä ei oo apua sukupuolen kanssa. Meidän tyttöjen serkkutyttö piti olla serkkupoika ; ), että voihan ne vehkeet "kadotakkin" : )
   Monesti on tultu sanomaan, että kyllä teidän pitää vielä poika tehdä :O. Siinä on vähän, että häh - ei niitä vaan tehdä kumpiakaan.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!