Amalian Helmiä

14. syyskuuta 2012

Vauvalle - Pitäisikö hakea Po.pin windfleesehaalari tarjouksesta

Zeppeliini hintamyrskyssä olisi Po.Pin windfleesehaalari tarjouksessa 49,90€ (Ovh.65 €).

Mietin vaan, että minkä kokoisen sitä kannattaisi ostaa?

Talvella ei tarvi. Keväällä tarviiko windfleeseä, vaunussahan se on?
Olisiko mikä paras ikä vauvalla tämän käyttöön?


19 kommenttia:

 1. Ne on musta aika reiluja. Varmaan ottaisin 68.. :) itse tosin ostin limdexin wfleecehaalarin, noin 25e. Oli sinisiä, punaisia ja pinkkejä. Melkein identtinen tuon popin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli aika paljon halvempi se lindex.

   Poista
  2. Joo niin on, itse löysin meidän oman 5e kirppikseltä.. =)

   Poista
 2. Hei!
  Oliko hintamyrksyssä muita käymisen arvoisia tarjouksia?
  Meidän perheessä ko. haalaria on käytetty keväällä, kesällä ja pitkälle syksyyn.
  Vauva pysyy lämpimänä tuulesta huolimatta. Alle olen syksyllä pukenut ruskovillaa. Kauppareissullakin ihanteellinen vaate. Meillä on käytetty tällaista haalaria vauvaiästä vuoden ikäiseksi. Kokoina 62 cm ja 74 cm.
  Suosittelen hankkimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööö eilen tuli hintamyrskyjen esite - Popilla oli huomenna sukat ja sukkahousut alessa, Miniqlla ticketin toppatakia ja olikohan metsolalla toppa-aleja.

   Poista
 3. Meillä pojalla nyt syksyllä ollut aivan loistava juurikin vaunuissa ja muutenkin ulkoillessa ja autoillessa. Poika nyt 7kk. Ei tietenkään pidä kosteutta eikä suurempaa likaa, mutta pienet liat ja roskat lähtee pyyhkimällä. On ihanan lämmin,reilu ja kätevä! Suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu takkeina, muttei haalarina. Mutta siis hyötyö on haalarinakin, hyvä tietää!

   Poista
 4. kannattaa ja meillä kokoa 56 tai 62.. isoja ovat ja ihan ehdoton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Saatoin melkein arvata, että teillä ainakin on. Täällä ei ollut popia tyttöjen ollessa pieniä ja meillä on monta perusfleeseä ja vanupukua.

   Poista
 5. Mun mielestä vauvavuoden paras hankinta! Meillä on ollut kahdella nuorimmalla käytössä kahdessa eri koossa, ja harmittelen vieläkin miksei tätä tehdä kokoon 86 asti. Olisi niin kiva ja helppo vielä tuollaiselle 1,5-vuotiaallakin päikkäreillä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkaa vaikuttaa, että täytyy lähtä sitä hankkimaan ; )

   Poista
 6. uusi lukija tässä hei :0) sattupa kiva postaus alkuun....Meillä puku otettiin käyttöön jo talvella villavaatteiden kanssa..aivan huippu hankinta. Toimi autoillessa turvakaukalossa ja hyvin pienessä jääkarhupussissa rattaiden kopassa. Meidän kuumakalle oli talvihaalarissa lähes aina ihan härkänä mutta tän puvunkanssa ei. Rintareppuillessa hyvä juurikin kun voi noi hihat ja lahkeensuut kääntää.Mulla on tuo vanhempi malli ilman huppua ja sanoisin että on vähintää yhtä numeroa suurempi.62 meni vielä seitkyt senttiselle toki hihoja ja lahkeita ei käännettynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että jätit heti kommentin. Sitä mää tässä just mietin, että miten vois käyttää talvella. Ostoslistalla on vielä sellanen turvakaukalopussi, niin toimisikohan keskitalvella sellaisen kanssa. Sitä siis voi pitää ilman hihojen kääntöäkin.

   Poista
 7. hei taas;0) tuolla jääkarhupussilla tarkoitin juuri sitä kokoa mikä käy myös turvakaukaloon.ihan huppu sekin kunhan opettelee pukemaan vauvan oikein siihen..tahtoi aluksi tosian ihan liikaa tulla laitettua vaatetusta. parhaiksi meillä todettu villa asut kuten ruskovillalla yms. pussi hyvä,turvallinen ja kätevä käytännössä(kaukalo,rattaat)

  VastaaPoista
 8. Niin just mää jotenkin ajattelin, että pelkkä fleese turviksessa. Mää en tiiä yhtään miksi noita pusseja nimitetään. Onko muuten suosituksia?

  En tosin jaksanu lähtä fleesen ostoon, kun ois pitäny retuutta lapset mukaan, mutta toivottavasti ehtivät vielä tässä aletella, kun mammalla enempi virtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaukalopussi, ainakin emmalta, jääkarhulta, wallaboolta (?) ja maxi cosilta löytyy. meillä oli maxi cosin

   Poista
 9. Tuo haalari on ihan huippu!
  Meillä on jemmassa esikoisen vanha 74cm ja sitä pidettiin 6kk-2v. Mietin nyt että tarvisko tulevalle vauvalle vielä 62cm.

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Meillä tuota käytettiin myös talvella ja oli todella lämmin. Alle laitoin bodyn, housut, merinovillaisen haalarin ja sitten vauva lämpöpussiin ja sieltä kuoriutui päikkäreiden jälkeen aivan lämmin vauva :) Toppapukua kokeilin pari kertaa mutta ei toiminut vaunuikäisellä meillä ainakaan. Tuloksena joka kerta aivan hikinen vauva. Joko olet ostanut fleece haalarin vai päädyitkö muuhun ratkaisuun?

  -S-

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!