Amalian Helmiä

25. syyskuuta 2012

Päiväkodin valokuvaukseen


Viimme viikolla oli nuoremman tytön päiväkodin valokuvaus.
En ollut suonut tälle jutulle ajatustakaan, toisin kuin edellisinä vuosina 2010 myös täällä 2010 ja 2011.


Nyt kuitenki kaiveltiin vain edellisenä iltana tytön kaappia ja sieltä jotain simppeliä.
Pompdeluxin paitaan ja farkkumekkoon päädyttiin.

Ehdottomasti olisi ollut parempi, jos paita olisi ollut valkoinen. Aikoinaan olisin juuri tämän paidan valkoisena halunnutkin, mutta oli jo loppuunmyyty. Nyt en ole mallistosta huomannu vastaavia ihanuuksia -täytyy muistaa lauantaina kutsuilla pitää mielessä.
Josta tulikin mieleen, että jos haluat päästä hipelöimään Pompdeluxeja, niin meillä on siihen ensi lauantaina mahdollisuus. Käsittääkseni (korjatkaa jos olen väärässä), että kotimyynti kausi tälle syksylle kestää enään tuonne lokakuun puolenvälin tienoille. Esittelijä on meillä kuulemma vähintää sen kolme tuntia, joten voi tulla varsinaisten kutsujen ulkopuolellakin. Jos kiinostaa niin laita yhteystiedot kommentteihin (en julkaise kommenttia).
Hiukset vetäistiin vaan söpösti saparoille, ettei olisi tukka ihan lentoon lähdössä kuvaus hetkellä - vaikka kyllä ne ihanasti huolehtii tuolla päiväkodissa vielä tuohon kuvaukseen. Sanoi hoitaja ruudulta seuranneen ja katsoneen, että hyvät kuvat tuli: )

1 kommentti:

  1. Meiän eskarilaisella on tuo sama farkkumekko ja enpä ollu ajatellukkaan, että senhän vois laittaa sen kuvaukseen! :) Myyntikausi loppuu kymmenen viikon jälkeen, eli lokakuun viimeinen sunnuntai! :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!