Amalian Helmiä

22. tammikuuta 2013

Mustaa vauvalle

Mitä olette mieltä siitä, että vauvat ja lapset puetaan mustaan?
Silloin seitsemän vuotta sitte en olisi voinut kuvitellakkaan pukevani esikoista mustaan - 
meni varmaan vuosi totesin, että collareiden ja muiden housujen on ihan kätevä olla mustat tai tumman ruskeat varsinkin kesällä ulkoillessa päällä olevien.
Nyt voin ihan hyvin pukea poikaa mustaan ja näyttää aika kivalta.
Nämä löytyi ellokselta.
Pojan vaateinventoinin tuloksena  laitoin menemään tilauksen koossa 74. Siellä on aina joku ale koodi päällä, kätevää. Samalla alennuksesta kotimammalle jotain - pakko päivittää omaa ulkovaate tilanetta.

miten olisi nämä?
Nämäkin ellokselta.

10 kommenttia:

 1. Mä olin kans sitä vastaan, et pienelle vauvalle/lapselle mustaa, mut kyllä nykyään alkaa silmä tottua ja näyttää jopa ihan hyvälle :) meillä oli pojalla vauvana paljon tummanruskeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. varmaan sitä silmä tottu. Mulla menee muutenkin hetki tottua muotivillityksiin , eka kauhistelen ja kun se on menossa jo pois muodista huomaan omaamani sellaisen itsellä.

   Poista
 2. Kuten viime viikolla keskusteltiin niin hyvin voi laittaa mustaa vauvalle. Mutta ehkä en kokomustiin pukisi vaan jotain muutakin väriä edes hiukan.
  Aivan ihana tuo vuodevaatesetti :-)

  -Tiia-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitähän se ajatus lähti ; ) Minusta tuo turkoosi ja sininen piristää kivasti tuota mustavalkoista.

   Poista
 3. Meillä käytetään mustaa aika paljon vauvasta vanhempiin, tykkään lapsillakin tehosteena.
  Noi vuodevaatteet aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis omasta kaapistahan on puolet mustaa, kun on niin heleppo väri.

   Poista
 4. olisin pukenut jo 9 vuotta sitten mutta ei ollut kauheesti tarjolla. 3 vuotta oli enempi ja meni niin pojalle kuin tytölle mustat vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin vaikea mennä eri tavalla mitä valta virta - taannoin halusin harmaata lapsille, ostin kaike mitä löysin (vähän) - no meni vuosi ja sitä oli joka paikassa, samoin kävi okran/sinapin keltaisen kanssa. Ihan samaa miehtin, että musta menee molemmille, kuten valkoinen jota tuli aikoinaan paljon ostettua.

   Poista
 5. Kokomusta on ehkä synkähkö, mutta kyllä musta muuten on oikein kiva ja käytännöllinenkin väri. Meidän 4-vuotiaalle tämän hetken lemppariasu tällä hetkellä on name it:in musta neulemekko ja h&m:n oranssi-riemunkirjavat sukkikset. Leggingseissäkin meillä on paljon mustaa ja tummanharmaata, oikeastaan vaaleansävyisiä housuja meillä ei taida olla lainkaan. Ulkovaatteissakin, siis niissä peuhupuvuissa, suosin mustaa, harmaata ja ruskeaa joissa pinttynytkään lika ei hohda. Asusteet sitten raikkaanvärisinä, niin ei näytetä ukkospilviltä. (No vähän, typyllä on nyt Rodinin Lightning-haalari :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuolleen just yhdistettynä johonkin kirkkaaseen väriin tai asusteeseen on just kiva. Meillä on kans vaikka kuinka monet mustat leggarit. Kerran tein sen virheen, että ostin koko pinkin välikausihaalarin...

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!