Amalian Helmiä

18. heinäkuuta 2013

Kesäkirppistelyt 1.


Minusta näin kesällä  tuntuu olevan kirppiksillä hyvä tarjonta Olisiko syynä se, että lomailevat myyjät ehtivät siivoamaan kaappejaan vain ostajat ei ehdi kirppistelemään?
Joka taupauksessa on tullut tehtyä taas löytöjä!


Vauvelille käyttövaatetta


Käsintehtyä 

Me mennään myymään omia kamoja Muhokselle Kirppis kamun järjestämään ->
(Kirppis Kamusta olen tehnyt varmaan lähes puolet blogissa esiintyvistä kirppisostoksista. Sieltä ei tule lähdettyä ilman pussukkaa ja mukavaa mieltä. Ohi ei voi ajaa etteikö siellä piipahtaisi)

Tapahtumaa tullaan mainostamaan niin kalevassa, kun pienemmissä lehdissäkin. Pienellä 10euron paikkavuokralla katetaan mainoskustannukset. Tapahtumaan tulee Muhoksen eläkeläiset myymään makkaraa, kahvia ja pullaa ja Martat myy hattaroita.
Minä rakastan sitä tunnelmaa noissa tapahtumissa niin myyjänä, kun ostajana - jos siis nurkissasi lojuu tarpeetonta tavaraa niin eikun paikkaa varaamaan.


Huom ei sisällä mainoslinkkiä!



4 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Missä päin yleensä kirppistelet? Minusta taas oulun kirppiksillä on kesäisin paljon tyhjiä pöytiä ja porukka ostelee enemmän alennusmyynneistä.
    Harmi että meiltä tulee muhokselle niin paljon matkaa, ei tule lähdettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oulussa en ole käynyt koko kesänä, kuin järkikirppiksellä ja siellä oli kyllä hyvin kamaa - tosin se oli kesäkuussa - yksikin loossi täynä poppia. Sen erittelemättä kirppiksiä niin parhaat löydöt tulee tehtyä pieniltä kirpputoreilta

      Poista
  2. Myös minua kiinnostaa mistä kirpputoreilta teet löytösi?
    jatta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tarjonta vaihtelee niin kovin, mutta pikku kirppiksillä tulee monesti tehtyä löytöjä, kuten tuolla Muhoksella

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!