Amalian Helmiä

23. heinäkuuta 2013

Uimakoululaiset

Tytöt olivat viime viikolla ulkouimakoulussa. Itseä alkaa palelemaan pelkkä kuvien katsominen - lämmintä reilut kymmenen astetta ja kova tuuli. Minua ei olisi veteen saanut, mutta tytöt halusivat.
Tavoite saavutettu ja esikoinen ui sen 10 metriä. 
Keväällä yritin itse opettaa, mutta ei se minulta onnistunut. koulusta kävivät kahdesti uimassa - ei siinä oikein ehdi oppimaan.

6 kommenttia:

 1. Meillä tuleva tokaluokkalainen ui munkilla lahjottuna 25m, muuten ei sitten ui kun käsipohjaa. Laiska lapsi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä olisi kyllä kova kiinnostus, mutta laiska äiti, kun ei oo retuuttanut uimaan :) juu, kun molemmat kulkee kauvempana töissä niin haluaa harrastusten olla lähempänä - nyt mammalomalla onkin jaksanut.

   Poista
 2. En oikein ymmärrä, kun opetussuunnitelmassa mainitaan uimataito, niin ei kahdella uintikerralla taida kukaan uimataitoa hankkia.. :( Oulussa koululaisia "uitetaan" viikko, ja jos ei siinä ajassa osaa sitä mikä on sen ikäisen vaatimustaso, niin kesällä on lisäuimakoulua lisäksi. On niin erilaisia nämä koulujen käytännöt näköjään eri kunnissa. Oulussa myös eskarilaiset uivat viikon, mutta niin ei taida olla kaikissa naapurikunnissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä eskarilaisilla oli enemmän uintia, mutta en muista oliko viikkoa. Ai koulu tarjoaa lisäuimakoulua, vau! Meillä ei ole tarjolla, kun ulkouimakoulua ja sitten pitää lähtä kuskaamaan. Onkohan se rahasta kiinni tuo uimisen tarjoaminen, täällä menee enemmän rahaa kuljetukseen.

   Poista
 3. Kempeleessä on eskarilaisilla viikko uimakoulua.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!