Amalian Helmiä

14. syyskuuta 2013

Juhlia ja kutsuja

Viikko on ollut täynnä kaikkea kivaa extraa. Sen lisäksi, että harrastukset on startanneet on ollut viikko täynnä kaikkea muuta mukavaa ja ennen kaikkea äidillä. 

Jos lähdetään viikko sitten olleista Pompdelux kutsuista. Sitten oli mammojen kässäkerho yhden äidin luona, jossa sain alulle pojun neuletakin (palataan siihen myöhemmin), siellä oli toinen tyttö mukana.

Viikko loppui eilisiin kynttiläkutsuihin, joissa puolestaan toinen tytöistä oli mukana, kun toinen oli kaveri synttäreillä. En ole ennen Party lite kutsuilla käynyt. Eihän ne somisteet ole yhtään minun näköisiä, mutta perus kynttilät varmasti laadukkaita? Yhden syyskuussa tarjouksessa olevan paketin ostin testattavaksi. Siinä tuli kolmenlaisia kynttilöitä, eikä hintakaan minusta enää paha ollut. Sitä en niistä tiennytkään, että verratuna tava tuikkuihin ne "tuikkivat" lämpenevät vain 60 asteseen, kun perus tuikut jopa 120 asteeseen. Olen aika hysteerinen kynttilöiden kanssa, kun koti kotana kerran sellainen tuikku leimahti metrisiin lieskoihin. Muutenkin poltan aika vähän kynttilöitä, kun ei ne saa olla rauhassa. Party litellä oli uskomattoman aidon näköiset led kynttilät, mutta hinta kyllä vielä minulle ainakin turhan suolainen.

Hyvää mieltä on tullut myös Torissa yms. käymistäni kaupoista. Meille tarpeeton tavara on lähtenyt kiertoon niitä tarvitseville. Useammat kaupat on tullut hierottua :)

Kuvissa vilahtaa nuorimman tytön jokunen aika sitten Kappahallista hankkimani paita - niin tytön näköinen.

Eilen lähdössä kutsuille ja synttäreille. Kaivoin ensimmäisen neulemekon esiin, kun poika jäi isukille sen parin tunnin ajaksi mitä kutsuilla viivyttiin, niin ei tarvinnut imetystä miettiä.


3 kommenttia:

  1. Minäkin olen joskus käynyt Partylite-kutsuilla, ja hankkinut juurikin tuikkuja + muita peruskynttilöitä. Ne muut tuotteet eivät oikein sovi meillekään :)

    VastaaPoista
  2. PartyLitellä on hyvät emännänedut! Mä ostin nuo Leditkin joskus emännänalellani! :)
    Mä oon joskus kutsuja pitänyt useammatkin ja paljon käynyt muiden kutsuilla. PartyLiten tuikkivat on tosi ihania, vaikkakin hintavia! Ja mä en oikein tuoksuja kestä, joten meillä on pääasiassa tuoksuttomia. :)

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!