Amalian Helmiä

24. kesäkuuta 2014

kirppikseltä

Pitkästä aikaa kirppistelyä ja tällä kertaa kaikki äidille.
Neuletakki, tarjotin ja yrttiruukku.

Tuollaista Sagaformin ruukkua olen haaveillut vaikka kuinka kauan, mutta epäillyt tarpeelisuutta. Kun ruukku tuli kirppiksellä vastaan muutamalla eurolla, ei voinut jättää mahdollisuutta testata sen tarpeellisuus väliin.
Kesällä minusta tekee kirppiksiltä tosi hyviä löytöjä. Onkohan niin että harvinaisemmat myyjät ehtii perkata kaappejaan ja vakio ostajat ei ehdi ostoksille?
Reissussa on mukava käydä paikallisilla kirppiksillä - sillä otankin vastaan vinkkejä kuopio - mikkeli - jyväskylä reitin kirppiksistä ;)

6 kommenttia:

 1. Samoin :)Jotenkin kesä on kirppiksen aikaa ;)


  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä :) Täällä on kirppiksillä yleensä ihan surkea tarjonta, mutta reissussa tykätään mekin kyllä pysähdellä löytöjä tekemään.

  VastaaPoista
 3. Missä päin asutte? Joskus kävin Jyväskylän kirppiksellä ja yllätyin surkeasta tarjonnasta, en tiedä sattuikaan vain huono aika? Joskus pikku paikan kirppiksellä saattaa tehdä parhaat löydöt ja hinnoissa on kyllä eroja. Minusta Oulunseudulla on edulliset hinnat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me asutaan täällä "susirajalla" ja täällä on lähes aina kirppareilla kalliilla hinnoilla huonokuntoista tavaraa. Tosin voiko pienellä paikalla halvalla myydä jos viikkohinnat huitelee isojen kaupunkien tasolla, mutta ostajia on huomattavasti vähemmän? Jyväskylästä en minäkään löytänyt mitään, mutta kerran tosin olen vain käynytkin.

   Poista
  2. Voi joskus on menny testaamaan jotain uutta kirppistä ja ostajatpa eivät ole vielä sinne löytäneetkään, niin vähän harmittaa, kun puolet myynnistä menee paikkavuokraan ggrrr.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!