Amalian Helmiä

16. kesäkuuta 2014

Kivaa karnevaalit

Meinasi mennä mukava tapahtuma aivan sivusuun. En tiedä miten minulla oli jäänyt Oulupäivien ohjelmaan kuuluvat lasten KIVAA-karnevaalit ihan huomaamatta. Onneksi Hiphurraan Merja kyseli ollaanko tulossa messuilemaan.

Karnevaaleille (lastenmessuille) oli vapaa pääsy. Me oltiin siellä tyttöjen kanssa kolmisen tuntia ja olisi viihdytty paljon pidempäänkin, jos ei oltaisi luvattu mennä kotiin ruoalle. Mukaan olisi mahtunut enemmänkin lapsiperheitä.

Lähes joka standilla oli jotain puhaa - keppariradoista, joulupukin pajan askarteluun.

Legolla oli piste jossa saattoi rakennella valtavasta kasasta legoja tai dubloja, monessa pisteessä pääsi askartelemaan, niin myös Santasporin pisteellä. Babboen pisteellä laitoin tytöt lootaan ja kokeiltiin tällaista laatikkopyörää, Toys r us avaa ouluun liikkeen ja heillä oli iso piste kaikenlaisine puuhasteluineen trampoliineista, liukumäkiin ja paljon paljon muuta. Mukaan lähti myös puuhaa vähän myöhemmäksikin. Superparkilla oli messuilla huipputarjous ja meille lähtikin liput mukaan. Me olimme miettineet lomalle jotain aktiivilomaa ja Santa Sport olisi varteenotettava vaihtoehto.

Kesäloma matkalle löytyi puuhaa Sirkulta. Meillä on ennestää puuhapakkoja ja muita logiikkapeljä joita Sirkku myy.


Nähtiin me dinosauruskin ja nyt odotellaan munien kuoriutumista. Nuo munat on huippuidea pikku pojille synttärilahjaksi, vaikka tytötkin odottelevat ihan täpinöissään. Dinosauruksiin pääsee tutustumaan Oulussa tämän kesän ajan taidemuseon näyttelyssä.

 Emmas's and Mama'silla oli esille kaikkea kaunista, oih! Meille lähti paperipillejä, paperipusseja (huippu sujauttaa pussiin synttärilahja, jos laiskottaa paketoida) ja pikkuliitutauluja (niitähän ei voi koskaan olla liikaa).
Meidän tyttöjen kammariin täältä löytyisi kaikkea ihanaa, sekä rustiikille terassille vaikka mitä.
Napikas on meille jo vanha tuttu monen vuoden ajalta. Nyt heille oli tullut myös mustaa ja harmaan sävyjä.

Sekä paljon muita näytteilleasettajia messuilta löytyi.

2 kommenttia:

 1. Siis mitä nuo dinosauruksen kuoriutuvat munat on? Mistä niitä saa? Pakko saada meidän 4vee dinosaurusfanille!! Osaatko kertoa enemmän?

  Suffeli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikean munan oloisia, jotka pitää laittaa veteen. Sisällä oleva dinosaurus turpoaa ja siten kuoriutuu. Niitä on saanut tietomaasta ja nyt myös taidemuseosta.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!