Amalian Helmiä

29. kesäkuuta 2014

Mitä pienelle pojalle juhliin päälle?

Heinäkuussa juhlitaan veljeni neljännen pojan ristiäisiä. Haluaisin pukea meidän pojan juhlavasti, mutta miten. Tytöt laittavat POmpdeluxin pitkät mekot ja itselle olen ostanu pitsisen mekon, joten hempeällä linjalla mennään.

Haaveilen jostan liivi - housu setistä. Kevään Ottobre lehdessä oli muistaakseni kaavat housuihin ja liiviin, mutta en taida nyt ehtiä ompelemaan.
Olen kahlannut nettiä läpi laihoin tuloksin.

Nextiltä löytyi jotain:


Pukua en pojalle halua tai oikeastaan alle kymmenvuotiaalle muutenkaan. 
Ei sillä etten puvuista pidä. Mieheni pukeutuu, joka arki aamu pukuun ja on pukeutunut yli kymmenen vuotta. Hyvin istuva ja muodikas puku hivelee kyllä tämän mamman silmää ;). Voin suositella Tigerin pukuja, mieheni tilaa ne suoraan verkkokaupasta. En kuitenkaan usko poikien pukujen menevän samassa linjassa. Juhla johon voisin puvun lapselle ajatella on vaikka veljen häät - on jo naimisiissa ja miehen siskon en usko prameita häitä juhlivan, joten ei ole tiedossa sellaisia juhlia.10 kommenttia:

 1. Jean Bourget, IKKS ja Next ovat meillä pikkupojan juhlapukeutumisen suosikkeja. Varsinkin Jean Bourgetilta löytyy kivoja juhlavaatteita, joissa on jokin kiva jippo. Nyt varmaan jo saa ko. merkkiä jo alestakin esim. täältä http://www.yourchildrenswardrobe.com/. Myös Name It:ltä löytyy perusmallistosta hyvin istuvat liivi, housut, kauluspaita yhdistelmiä. Meillä oli sellainen 1-v kuvissa. Mielestäni Oulun Stockmannilla on näitä edelleen myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkeistä, täytyy mennä ajan kanssa tutkimaan. Oulun stoccan ja verrkokaupan jo tutkin tuloksetta :/ Halosella en oo käynyt, joskus siellä oli paljon lasten juhlapukuja.

   Poista
 2. Meillä on pojilla ollut puvut päällä häissä ja kummilapsiemme ristiäisissä. Tai sitten on ollut suorat housut ja liivit. Minä tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole häitä tiedossa, häihin voisin istuvan puvun pukea. ristiäiset meillä on menneet rennolla asenteella. Onko sinulla antaa vinkkiä mistä löytyisi tarvittaessa lapselle hyvä, istuva puku, jossa ei ole liehulahkeet ja hyvä kangas? Riippukyllä lapsestakin kenelle puvun ajattelen.

   Poista
 3. Tytöille on niiin paljon helpompi löytää mielekästä juhliin! Itse ostin isommalle pojalle viimeksi juuri Name it:n vaatteet kun kyllästyin etsimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiiiiiiin paljon helpompi ja vaihtoehtoja vaikka kuinka, mutta pojille ei kyllä yhtään mitään!

   Poista
 4. Meillä pojilla ollut ristiäisissä ihan perus henkkamaukka/lindex värikäs ruudullinen kauluspaita ja farkut.. Jonkun mielestä ehkä liian arkinen, mut näin meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ois noita rentoja kauluspaitoja valmiina ja eka ajatteli. Pukea ihan pellavahiusuihin ja peltipaitaa, mutta sitten ajattelin, että vois katsastaa juhlavampaakin, kun käyttöä ois myöhemminkin

   Poista
 5. Kaunis blogi Sinulla! Zaralla on rentoja poikien juhlavaatteita. Jos niiden nettikaupasta löytyisi jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mää olin tyystin unohtanut, että zaralla on verkkokauppa!

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!