Amalian Helmiä

17. heinäkuuta 2014

Ihanaa, kotona


Reissussa parasta on kotiin paluu! Vaikka olimme vaivaiset kolme yötä reissussa, niin kaikista oli ihana palata kotiin. Tytöt antoivat pusuja talolle ja poika selitti innoissaan omassa huoneessa. Itsestä pikku talomme näytti isolta - kyllä se jokaisen oma koti on parasta.
Meillä ei tullut mutkia matkaan vaan mutkat suoristuivat entisestään. Meidän piti mennä Jyväskylään vielä asuntomessuilla ja ystäville kylään, mutta ystäville eksyi yrjö kylään ennen meitä. Päätettiin sitten jättää messutkin väliin, kun harmillisesti näin lehtien messuliitteiden perusteella itseä kiehtovat kohteet oli aika vähissä, kun merkkasin kaikkiaan kahdeksan kohdetta. Varsinkin jos vertaa Kokkolan messuihin, jotka olivat täynnä meidän näköisiä kohteita. Ihania kuvia olen kyllä blogeissa nähnyt näistäkin messuista, mutta tyydytään nyt ihastelemaan niitä ja nukutaankin ensi yö omissa sängyissä.
Lyhyeltäkin reissulta lähti mukaan tuliaisia, vaikkei juuri shoppailtu.

Maanantaina loppuukin isukin loma ja tytöilläkään lomaa muistaakseni jäljellä vaivaiset kolme viikkoa. Eiköhän ole kohta aika suunnata ajatukset kouluvarusteisiin?


6 kommenttia:

 1. Ei ole oman kodin voittanutta :)

  Apua, joko se koululaisten loma on noin vähissä?! Mä en taida pysyä nykyään ajan kulussa mukana laisinkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hän se on sanomattakin selvää, että oma koti on paras ja omat lapset ihanimpia :) No niin mää joskus olin laskevinani, että kolme viikkoa ois ennen miehen lomaa ja toiset kolme loman loputtua. Omasta töihin paluusta en vielä tiedä, kun sovittiin, että soittelen lomien jälkeen ja hain pojallekkin lomaa päiväkodista vielä elokuun.

   Poista
 2. Saaks udella et mistä aurinkolasit ostettu? Entäs noi jätskikipot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmäasemalta kävivät isukin kanssa valitsemassa - olivat puoleen hintaa ja saivat kaikille lasit reilulla kuudellakympillä. Jätskikipot tulivat vastaas clasulla ja siellä ois ollu vaikka mitä muutakin ihanaa.

   Poista
 3. Ei vielä koulujuttuja, pliiiis! Haluan elää illuusiossa että kesä ja loma jatkuu vielä kauan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tässä pysty vielä millään asennoitumaan kouluhommiin, vaikka nuorempi sitä päivittäin hehkuttaakin :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!