Amalian Helmiä

28. heinäkuuta 2014

Synttäreille

Tytöt lähtivät kaverinsa syntymäpäiville ja nappasin lähtiissä parit kuvat.Pompdeluxin mekot/ tunikat ovat olleet mieluiset.
Äitikin olisi halunnut omansa, mutta heräsin ajatukseen liian myöhään ja ilmeisesti muutkin olivat sen huomanneet, kun isoimmat koot loppuivat jo kauden alussa.

Syksylle on kutsut jo sovittu ja kausihan taitaa alkaa tasan kuukauden päästä. Sen mitä ovat uudesta mallistosta vilauttaneet näyttää todella lupaavalta (harmi, kun tyttöjen kaappi repeilee jo liitoksistaa), mutta toivotaan mallistoon kivoja farkkujuttuja, paksua villatakkia ja mustia sukkia. Myös juhlamekot tarvitsemme ja pojallekkin juhlavaatteet - liivi tmv.
Mutta ei jaksa vielä talvea ajatella ;)
Kaveria odotellessa.

10 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä ihanat!

  Meillä piti hommata lastenhuoneeseen lipasto, kun ei pojan vaatteille ollutkaan enää kaapissa tarpeeksi tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on menossa täällä kauheet suunnitelma miten saada lisä tilaa vaatteille - yksi vaihtoehto on uusi talo :)

   Poista
  2. Rakentaminen ei ole ollenkaan huono vaihtoehto ;) Me siis aloiteltiin rakennusprojektia kun säilytystila loppui kesken ja ehkä vähän tila nuorimmaisellekin. Muuttamista tosin joudutaan odottelemaan ainakin ensi vuoteen, mutta hiljaa hyvä tulee.

   Poista
 2. Mitä mieltä olette, oisko tämä tarpeeksi juhlava häihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän tuo oli serkkupojan ristiäisissä ja silloin mietin samaa, että onko tarpeeksi juhlava. Jos alaosa olisi ollut jokin muu kun leggarit niin olis ollut juhlavampi.

   Poista
  2. Niinpä, nyt on niin kuuma, että ei voi sukkahousuja oikein ajatella. Laitetaan ehkä kuitenki tämä ja ohuet valkoiset caprit, joissa pitsireunus. Tukan kun laittaa nätiksi ja jonkun korun, niin eiköhän kelpaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. pahatapa ;) äärimmilleen vietynä äitikin veljen kanssa liittyy mukaan, mutta isiä tähän ei saa mukaan (korkeintaan pojan kanssa jotkut samantyyliset pikee paidat)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!