Amalian Helmiä

13. heinäkuuta 2014

Mummolassa

 Pari yötä lasten kanssa mummon täysihoitolassa

 Ihanaa, ei joutanut katsomaan telsua tai surffaan netissä kolmeen päivään. Lapsetkaan eivät halunneet nettiaikaa. Sen verran itse facessa piipahdin, että onniteluista kiittelin - vaikka mieluusti ohitan tämän juhlan suuremmitta puheitta. (Lapsia on ihana juhlia, mutta itse en välitä yhtään :)) Silti on ihana lukea onnitteluja, vaikka aika huono facettaja olenkin. .
Puuhaa riitti

Tehtiin jalkahoito Top Model lehden ohjeiden mukaan ja saatiin siloiset varpaat. Siitä lehdestä olen myös ottanut kivoja kampausvinkkejä lasten hiuksiin. 

 Mummolasta voi piipahtaa huipussa liikennepuistossa.
Tietysti myös kirppisteltiin ja esikoinen sai Vimman mekon.
Toivottavasti säät suosivat ensi viikollakin.

5 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut! Meilläkin Top Model lehden vinkit ovat päätyneet usein kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ainoa mitkä ei välttämättä iske on ne muotivinkit, jotka on varmaan isommille tytöille.

   Poista
  2. Unohdin kokonaan nuo muotivinkit. Kummityttö 11v. rakastaa niitä, mutta onneksi meillä tyttö ei sentään ole niistä innostunut.

   Poista
 2. Toivotaan, että ihanat säät jatkuvat edelleen! Kyllä meillä onkin ollut täällä hiljaista, kun naapurit ovat reissussa. Mummolan täysihoitola on kyllä ehdottomasti paras lomapaikka! Sinne taidamme mekin lasten kanssa suunnata ensi viikolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittuja lomailuviikkoja. Parasta on mummon kokkailut, joihin ei tarvitse puuttua, kun kattamisessa ja siivouksessa. Mahoton, kun loma menny nopsaan, kun enää rippeet jäljellä.

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!