Amalian Helmiä

7. maaliskuuta 2016

Kohti kevättä - kevyt ulkoiluasu pojalle alesta

Minä en ole verkkapuku tyyppi ja harvemmin on lapsille tullut verkkareita ostettua. Viime kesänä pojalla oli kirppikseltä ostettu adidaksen musta verkkari ja se oli kätevä vähä lumisen kesän ulkoiluissa. 
Tänään käytiin perheen miesten kanssa kaupoilla ja Stadiumista löytyi puoleen hintaan pirteän turkoosit housut, jotka on vähän verkkakankaan tyyppistä, mutta vahvempaa, mutta ei softsheliäkään. Housut olivat kivan malliset pitkine resoreineen, eivätkä verkkasimaiset. Kaveriksi pojalle housuihin löytyi kevyt huppari, mitä lie neuloksen ja fleesen välimallia. Pikkuveljelle ei pusakkaa läytynyt, mutta housut sai velikin kesän hiekkalaatikko leikkejä odottamaan.
Jännä, kun tämmöisiä löytyi nyt alesta kevättä vasten. Puoleen hintaa olisi ollu ihan välikausipukujakin, liekkö sitten viimme kevään mallistoa. Itse en ole vielä muutoin suonut ajatustakaan keväälle, mutta onhan ne kohta soviteltava. 

Ollaanko teillä vielä mietitty välikausi tai jopa kesävaatteita?
Ollaanko teillä verkkarityyppejä?12 kommenttia:

 1. Mä en jotenkaan osaa käyttää lapsilla verkkareita, mutta kyllä niitä silti meiltä löytyy. Vanhemmat sukulaiset kun usein niitä lapsille ovat ostelleet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille verkkarit on tulleet käytettynä kaverin lapsilta ja kyllähän ne kesän ulkoiluissa ovat ihan käteviä

   Poista
 2. Paljon jäi hintaa noille housuille? =)

  VastaaPoista
 3. Meillä taas ei Tyypin sisäpukeutumisessa muita käytetäkään, kuin verkkareita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä miksi meillä niitä ei ole - me ollaan enempi collari tyyppejä. Poju oli päikyssä askarrellessa sotkenut vaatteet ja varavaatteekin niin olivat antaneet päikyn omat housut - niin ei ollu poika meinannu millään laittaa verkkareita jalkaan ja sanoivat hoitajatkin ettei ole ittensä näköinen :)

   Poista
 4. Meillä urheillaan joten kyllä. Verkkareita löytyy. Mutta on ne käteviä hiekkalaatikkoiässäkin kun eivät niin imaise hiekkaa sisuksiinsa....😊
  Amy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jos poika tuosta jalkkis harrastuksesta innostuu enemmänkin niin saa varmaan verkkari kaupoille lähteä. Tytöilä on liikunnassakin niitä tiukkoja housuja ja tanssissa ja acrobatiassa taas sortsitniin ei edes noissa harrastuksissa tarvi verkkareita. Tuon takia verkkakangas housut on hyvät ;)

   Poista
 5. Ne on varmaan oikeasti välikerrosvaatteita ja siksi alessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo housut saattaa olla välivaatteet vaikkei minusta ehkä oikein mukavat siihen tarkoitukseen, mutta oli sielä ihan kuori tai välikausivaatteitakin alessa ja niitä fleesejuttuja, jotka on ihan selkeesti välivaatteita

   Poista
 6. Koululaisilla on verkkarit liikuntatunteja varten. Jos on ulkoliikuntaa syksyllä ja keväällä, niin ovat niillä koko päivän, varsinkin pienimmät.

  Nyt olen ruvennut miettimään että täytyy hankkia lisää verkkareita isommille pojille kun pelaavat välitunnilla jalkapalloa, jos niissä ei niin lika näkyis. Colleget ei kauaa säily ehjänä ja farkuilla ei voi kuulemma pelata. Lapsihan sitä koulua käy.

  Nuorimman ulkovaatteet olen katsonut läpi niin että 80 ja 92 kokoa löytyy mutta väli koossa on yksi setti. Popin kuorihuosut löysin 10 eurolla kirppiksellä (ei käytön jälkeä.) 10-v poika huudahti pikkuveljen housut nähtyä että noin kalliit housut! Kumma kun äiti ei halunnut ostaa Akuankan taskaria 6 eurolla kirppikseltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostin esikoiselle verkkarit ekalle, kun ajattelin sen olevan hyvä liikuntatunneille, mutta eihän se pitänyt sitä vaan piti ostaa ne tiukat urheilu trikoot. Pojille varmaan pääsee eräänkin kerran verkkari ostoksille.

   Oletpa tehnyt hyvän kirppis löydön! Pitäs itekin käydä nuo kaapit läpi, että tietää mitä puutuu ja mitä etsiä

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!