Amalian Helmiä

20. maaliskuuta 2016

Virvon varvonPostipoika toi meille saavillisen askartelutarvikkeita Tigerista
Kylläpä näistä kelpasi vitsoja virpomiseen vääntää, sekä askarrella pääsiäistervehdyksiä.
Paketissa oli sulkaa, teippiä, silkkipaperia, rautalakaa, liima, tarroja, munia, maalattava pupu jne.
Paketista paljastui jopa pussukoita, joihin laitettiin virpojien palkat.
Isompi halusi tehdä herkän kauniita vitsoja silkkipaperista ja paperinarusta. Norempi tytöistä taas pirteitä sulista, piipunrassista ja teipeillä. 
Aamupäivästä virpojat suuntasivat matkaan. Lähimpään naapuriin haluttiin ottaa mukaan jopa pikku pupu ja pikku nalle pääsi mukaan muihin lähimpiin naapureihin. Nallepuvun olen ommellut fleeseviltistä.
Mukavasti täällä on virpojia käynyt - vuosi vuodelta enemmän. Ensimmäisinä vuosina eivät virpoja meidän perälle eksyneet, mutta nyt naapurustossa on jo virpoja ikäisiä lapsia.


Askartelu tarvikkeet saatu

8 kommenttia:

 1. Ihana ilma tulikin nyt virpojille! Muistelin just, että tais meidänkin poika olla 1-vuotiaana ekaa kertaa matkassa mukana, kun silloin kolmevuotias isosisko halusi ex tempore muita virpojia nähtyään lähteä virpomaan ja pikkuveli puettiin matkaan henkiseksi tueksi. Pari lähintä naapuria kierrettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli mahtava ilma!! Pikku pupu oli yrittänyt vissiin kylään asti mennä, kun sisälle purkinyt, vaikka kotona sitä ei tahdo saada, kun huudon saattelemana ulkoa sisälle :) Isompihan on jo vanhatekijä. Harmittaa, kun oli unohtanut kokonaan huomioidan maidottoman noidan, vaikka muuten tein nuo pussukat naapurin lapsia varten- däm!

   Poista
 2. Mainioita olivat - Nalle oli oli yhtä hymyä ja pupu konttasi päättäväisesti kynnyksen yli sisään :) Tosi kivat oli nuo pupu-pussukat. Mietinkin, että mistä tuollaisia saa. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se tigeri ole tulossa valkeaan,jos saisi sitten ensi vuonnakin noita pusseja. Mää kyllä tyttöjä ohjeistin, ettei pupu tarvitse palkkaa - laitettiin palkka odottamaan, että kasvaa vielä hetken ;)

   Poista
 3. Ihania virpojia♥ Meidän ovelle ei taaskaan kukaan eksynyt (eipä yllättänyt) joten saadaan syödä herkut ihan itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne jo onneksi eksyy useampi virpoja, kun pojat innoissaan virpojista.

   Poista
 4. Millä ohjeella ompelit tuon haalarin? Pyörittelen tässä valkoista huopaa ja mietin että miten saisin näppärästi pupulle puvun tästä? Ideoita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä vain yhdistin hupparin ja housujen kaavat, kun on noin löysästä asusta kyse niin muotojen ei tarvi olla niin justiinsa. Kaitaleen huppuun tein ihan omasta päästä, että melkoinen sävellys tuo vaate on, mutta helppo ja nopea tekoinen :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!