Amalian Helmiä

14. maaliskuuta 2016

Pompdelux kevät malliston poiminnat


Tänään olen menossa illalla Pompdelux kutsuille ja näen vihdoin mallisto livenä.
Ensi vilkaisulla mallisto ei aiheuttanut "suuria tunteita", mutta mitä useammin sitä selaan sen ihanammalta se vaikuttaa. Saapa nähdä kuinka ison tilauksen kanssa lopulta kotiudun.


Tyttöjen kanssa aijon pitäytyä edelleen muutamassa värissä, koska näin on helpompi vaatteita yhdistää, joten pysymme roosassa, tumman sinisessä ja mustassa.
Meidän tyttöjen suosikit ovat vuodesta toiseen nuo rib-paidat ja leggarit, niitä meillä löytyy monessa eri värissä ja ehkä tämän vaalean roosan värisen tarve meillä vielä olisi. 
Tuollaiset Pompdeluxin lökäpökät on tyttöjen suosikit kouluvaatteissa - kivat päällä, mutta myös hyvän näköiset.
Sen jälkeen, kun Pompille tuli mallistoon softshellit on meillä niitä ollut. Kivoin väri tänä keväänä on meistä takeissa luumu ja muutenkin pikkuhiljaa minäkin värille lämpenen ja sen voisi melkein ottaa meille roosan rinnalle.
Talvimallistosta tilasin tytöille housut, jotka vaikuttaa samanlaiselta materiaalilta mitä tuo ihanan mallinen neuletakki - ja hame. Silloin jäin harmittelemaan, kun en sinisenä hametta tilannut, nyt voisi vahingon korjata. 
Tuo kääntötakki myös kuvissa ihastutti ja pitäisi melkein päästä sovittamaan tyttöjen päälle olisiko tuo kevään kauppatakki. Harmi, kun tytöt ei kutsuille pääse mukaan tanssin takia.
Oikeasti tytöt tarvii vain sukkia ja meidän tyttöjen sukkalaatikko onkin valtaosin varustettu pompdeluxin sukilla.
Pojilla meillä on pompin suosikeita nuo vaarin paidat ja collegelökärit.
Paitoja löytyy useammasta väristä, kuten housujakin. 
Minä ajattelin, että tilataan valkoiset, jotka kävisi kevään juhliin, mutta miehen mielestä nuo vaalean siniset. Ajattelin ehdottaa kompromissia, eli tuota navy-raitaa.
Tuo hupparitakki pisti silmään - näyttää ainakin kuvista hyvännäköiseltä.

Joko olette päässeet kutsuille ja mitkä oli teidän Pompdeluxin malliston suosikit?

5 kommenttia:

 1. Minäkään en olen nähnyt mallistoa, kiinnostaisi kyllä. Nuo ribbileggarit ja -paidat on meilläkin olleet tykättyjä. Varsinkin pienempi prinsessa on leggareiden suurkuluttaja 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut vähemmän kutsuja. Itsekkään en nuorimman syntymän jälkeen ole jaksanut kutsuja järkätä

   Poista
 2. Uusi lukija täällä moi! Mullankävi vähän samoin, että ensin ei niin suuria tunteita herännyt mutta koko ajan enempi tykkään. Samoja poimintoja pojille minullakin. Tuo huppari oli vaan omien poikien koossa harmaana jo loppuunmyyty reilu viikko sitten. Laitoin sitten kuitenkin sinisenä tulemaan. Pomppikset vaan on niin huippuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo arvaa vaan tuliko iso tilaus...Tuo huppari oli ollut tosiaan suosittu, mää oisin sen vielä saanut koostaminen poika juuri käyttää, mutta seuraava koko oli loppu

   Poista
 3. Juuri tänään ihastelin ystävän luona hänen tyttärensä Pompin vaatekokoelmaa. Tyttöjen vaatteet on niin söpöt! Poikien mallisto ei oikei sytytä, mutta ulkovaatteisiin haluaisin tutustua paremmin.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!