Amalian Helmiä

7. elokuuta 2016

Reissulaiset Tuurissa


Meidän kesälomareissun viimeinen osa
Meidän reissun murheet alkoivat Tuurissa. Olimme asennoituneet siihen, ettei illalla enää mahdu leirintäalueelle ja kaupan parkkipaikat olivatkin saavuttaessa täynnä asuntovaunuja ja -autoja. Ei varmaan olisi ollut mitään merkitystä sillä jos ei olisi tarvinnut etsiä uusia peilejä autoon, kun nekin lahosi käsiin. Laitettiin vaunuparkkiin ja kauppaan hakemaan herkkuja iltapalaksi. Kello olikin jo niin paljon, että sen kummempaa puuhaa ei kaivattukkaan. Minä aloin tekemään pojille pikapesua pesemällä kädet ja varpaat vadissa ja kosteuspyyhkeillä, kun mies alkoi täyttämään jääkaappia. Jääkaappi olikin lämmin, eli akku ei ollut ladannut ajon aikana. Söimme sen mitä jaksoimme ja valitettavasti muut menivät roskiin :( Vessan huuhtelu, hanat ja valot eivät toimineet, mutta sehän toi vain jännitystä elämään. Hyvin mastui uni, vaikka huomattiin kaiken  sen keskellä, että lämminvesi varaaja vuotaa...
Kaikesta huolimatta meillä oli tosi kiva päivä Tuurissa. Käytiin ostoksilla, syötiin vaunussa (kaasuhella toimi kaikesta huolimatta), tytöt kiersivät monta tuntia tivolissa, jossa jonot olivat varsin kohtuulliset, leikittiin hienossa uudessa muumi-leikkipuistossa.
Yötä vasten lähdimme ajamaan kotiin reistailevan vaunut takia - yhyy!!!
Ei suotta Tuuri ole niin suosittu kesäloma kohde, jopa mies totesi, että voidaan ensi kesänkin suunnitella reitti Tuurin kautta :) Ehkä sitten vähän paremmalla onnella.
3 kommenttia:

 1. Eihän vaan oltu samaan aikaan Tuurissa? ;) Tuskin, sillä olisin kyllä tullut juttelemaan, jos olisin nähnyt/tunnistanut. Me oltiin siellä perjantaina. Viime vuonna jo piti mennä, mutta silloin kuopus sai rajun korvatulehduksen. Nytkin esikoinen oli leirillä, joten ihan koko perheen voimin ei päästy matkaan, mutta päästiin kuitenkin. Mulle tivoli oli positiivinen kokemus. Jotenkin tykkäsin siitä tunnelmasta ja niistä "rauhallisista" koko perheelle sopivista laitteista (vaikka löytyihän sieltä jotain hurjapäisemmillekin). Jonoja ei ollut nimeksikään ja kaikki peruslaitteet oli ilmaiset. Mulla oli myös toiveena saada erityisesti kuopuksesta kuva karusellihevosen kyydissä. Olen vähän suunnitellut hänelle synttäreitä tivoliteemalla ja kuvasta sais hyvän kutsukortin.

  Olipas teillä kärryn kanssa harmillisia juttuja matkassa. Toivottavasti kaikki tulee kuntoon. Erityisen hienoa on ollut kuulla, miten hyvin olette viihtyneet "kärryillen". Täytyypä jälleen miettiä, olisko meidänkin sitä elämää joku kesä kokeiltava. Kiitos kun olet jakanut teidän kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin pari viikkoa sitten loma reissulla siellä. Me kyllä tykättiin ja oli juuri sopivia laitteita. Saitteko hyvän Kuva?

   Me kyllä aijotaan vaunuilla tulevaisuudessakin ja meinas vaunukuumeen pukata :)

   Poista
  2. En oo vielä katsonut järkkärin kuvia, mutta ainakin kännykällä on pari hyvää räpsyä :)

   Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!