Amalian Helmiä

13. elokuuta 2016

Sadepäivänä kaupunkiin


Näin sateiseen ja harmaaseen päivään haettiin piristystä lähtemällä kaupungille.
Isiä kiekosta odotellessa näpsittiin vaihteeksi kuvia itselaukaisevalla. Eipä ole montaa "asukuvaa" ehditty kesän aikana ottaa.

Kaupunkireissu aloitettiin Sokoksen herkun brunssilla. Herkun lauantai brunssi on IHANA!!! Brunssi maksaa s-kortilla aikuisilta alta 12euroa ja lapset puoleen hintaan. Brunssi tarjoillaan 10-15 aikana ja me korvattiin sillä lounas. Siellä on niin lämpimiä, kuin kylmiä, sekä suolaisia ja makeita herkkuja. Leikkeleitä, kaloja, kasviksia, vihanneksia, leivoksia, pirtelöä, hodareita, juustoja, marjoja ja ja ja .... kuin vähän parempi hotelliaamiainen.

Viime viikolla todettiin, että tyttöjen kaappi tarvitsee kouluvaate päivitystä. Monta kassia sieltä lähti kierrätykseen. Osaan tytöt on jo liian vanhoja ja osa oli jo muuten pieniä. Viikon päästä olisi siivouspäivä ja mietin jos laittas tuohon hommiin kirppiksen pystyyn niin tulisko kukaan niitä meiltä ostamaan? Olisi hyvä saada niitä vähän vähemmäksi ennen, kun niitä jaksaa lähtä kirppikselle kantamaan.

Isi ja isompi poika lähtivät kokeilemaan elokuvissa käyntiä, kun meillä oli menossa pari sarjalippua vanhaksi. Nuorin sai jäädä tyttöjen makutuomariksi ;) 

Kiva päivä voisi täydentyä surauttamalla parit pöksyt pojille päiväkotiin.

Hauskaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Minkä kokoista vaatetta teiltä olisi lähdössä kiertoon?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöillä 122 -134 kokoista ja pojilta pääosin 80 -86

      Poista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!