Amalian Helmiä

22. elokuuta 2016

Cool little boy

Huppari päälle, lippis päähän ja farkut jalkaan.
Se on tuo poika tarkka vaatteistaan.
Viikonloppuna olimme menossa museolle ulkoilmatapahtumaan ja äiti oli sitä mieltä, että sinne puetaan rennot collarit ja huppari. Poika oli eri mieltä, kun hänen mielestään sinne puettiin Silverjunglen tähtineulepaita ja farkut. Samoissa vaatteissa saattoi mennä sitten illan naapurin Silverjunglen kutsuille. Viimme viikkoon mahtui useammat lastenvaatekutsuissa, joissa poikien kanssa käytiin. Kutsuilta tilattiin juuri tälle tarkalle pojalle. Noshilta tilattiin todella vahvan ja hyvän tuntuinen musta rib-paita pojalle
Silverjungelta tilaukseen lähtivät uusi musta tähtipipo (pojan oma valinta - äiti oli ottanut harmaan ja turkoosi olisi sopinut uusiin kenkiin), bomber takki ja est.02 collarihousut. Pikkuveli joutuu taas tyytymään veljen vanhoihin, vaikka isoveikka olikin sitä mieltä veli tarvitsee uuden tähtibodyn (suureen ääneen sen kesken esittelyn ilmoitti). Pojan mielestä äidille olisi pitänyt tilata Poncho - en tiedä mikä siinä niin poikaa kiehtoi, kun haartaasti leikki aulassa legoilla, mutta kuulleessaan esitteljän kertovan tästä ponchosta, poika kuin heräsi ja riemastui, että äidille poncho. Siitä ponchosta hän puhui vielä illalla kotona. Olen kyllä miettinyt, että poncho olisi varmaan kätevä talvella toimistolla, että liekkö lukenut äidin ajatuksia. Äiti kuitenkin tilasi itselleen mustan Maxi-paidan. Tytöt vain saivat väriä, kun toinen sai mintun frillapaidan, kun se musta meiltä jo löytyikin.
Oli mukava kutsuilla ja aloinkin miettiä pitäisikö pitää itsekkin jotkut kutsut? Myöhemmin Silverjunglen kutsut, kun mallisto laajenee ja tulee mahdollisesti neuleita mallistoon? Se poncho jäi äitiäkin kaivelemaan. Vai Noshit, kun tulee naistenmallisto? Tai kenties Pompdeluxille, jonka kuvasto julkaistiin tänä aamuna - täynnä ihanuuksia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!