Amalian Helmiä

2. maaliskuuta 2009

verho mietteitä

Nälkäisimmät ensin

Olen miettinyt minkälaiset verhot tähän ruokailu tilaan laittas - meinaa nimittäin kaikua niin tarvis vissiin jotain...
Kun keittiö on aika ruskee valkoinen niin ajattelin että jos ruskee valkeet valelaskarit vaan nyt kun on tuo arskakin niin keväisesti paistellut, että jos sittenkin vaikka ripaus vihreetä.


Myös olkkariin pitäs keksiä uudet verhot vaikka olen niin tykännyt näistä entistä vaan tuo aurinko saa aikaan sen, että nämä alkaa tuntumaan liian tunkkaisilta - tummilta ja raskailta.
5 kommenttia:

 1. Itse laittaisin jotain värikästä, keltaista, limeä tai oranssia tms., mutta sehän saattaa olla sun makuun liian räväkkää?

  VastaaPoista
 2. Ei välttämättä, varsinki lime vois olla tosi kiva - löytäs vain jostain nettikaupasta. Kaapissa ois kyllä liian lyhyet limepinkkivalkeet panelit, joita oon pyöritelly saisko niistä palastelemalla tuohon vaikka valelaskarin???

  VastaaPoista
 3. Niin, itse en tykkää paneeliverhoista yhtään,mutta makunsa kullakin=)Ja koska mulla on totaalisesti peukut keskellä kämmentä kaikissa ompelushommissa, en osaa sanoa tuunailusta oikein juuta enkä jaata=/

  Kun taannoin selasin nettikauppoja juurikin verhot mielessä, oli kyllä melko hyvin tarjontaa. Pitää vaan olla hiukan aikaa selailla.

  VastaaPoista
 4. Luulempa etten jaksa alkaa noista vanhoista verhoista tunailemaan - ei onnistu kuitenkaan (turha vaiva).
  Täytynee lähtä nettikaupoille ; 9

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!