Amalian Helmiä

15. maaliskuuta 2009

Isi ostaa

Meidän iskä toi tuliaiseksi koulutusreissulta tytöille benettonin kesähuivit.
Siitä tuli mieleen, että
ostaako teidän isi lastenvaatteita?

Meidän iskä jättää sen kunnian yleensä minulle, mutta reissusta tuo jotain tytöille jos vaan on kaupoille ehtinyt/päässyt.


Tässä parit iskän tuliaiset, ne mitkä sattui käden ulottuvilla olemaan. Po.pin collari ja neuletakki Tukholmasta, valkoiset paidat Italiasta (minä oli toivonut läjää benettonin peruspaitoja, mutta alueella mihin matkasivat oli kaupat yleensäkkin aika vähissä), lätsät ja pingureppu Helsingistä, liivi Skotlannista ja kuvaan pääsi papan neuletakki tulianen Pietarista.

Itsellä reissusta mukaan lähti vihreät velourit veeruskalle Jesper&Juniorista, sieltä myös Epelle välikausi kintaat ja fleese pipsa, mammutti markkinoilta Veeruskalle keltainen pipsa ja Epelle turkoosin leggarit - yhdellä eurolla. HM.ltä body Veerukalle ja epelle pinssessa pikkareita"Soppiiko?"

3 kommenttia:

 1. Tuliaiset ovat ihania!
  Onko noissa Benettonin huiveissa pilkkuja? Minkä hintaisia huivit ovat?
  Meillä ei voi pilkkuja eikä palloja olla ikinä liikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Anana - kyllä niissä on pilkkuja, muutenkin huvin on ihanat... niissä on vuori ja muotoleikkaus. Huivit oli maksaneet 7 jotain - sen verran vilkaisin ennen lappujen poistoa.

  VastaaPoista
 3. Meillä isi ei osta Minnille vaatteita, koska hänestä meillä on niitä liikaakin :) Muutenkin saadaa tosi vähän vaatteita lahjaksi. Uhohdinkin mun leppis postauksesta, että meillä tietty on samsoniten ladybug reppu lentolaukkuna neidillä.

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!