Amalian Helmiä

16. syyskuuta 2010

Talvitakki

Veeruskalle lähti eilen ruokaostoksilta talvitakki meille, prismasta. Takit olivat vasta esille menossa.
En ole talvivaatteita miettinyt sen enempää, kuin että kyllä sieltä ullakolta löytyy jotain sopivia. Haalarit molemmille, epelle kauppatakki ja ainakain kolmet sopivat toppahousut. Veerulle löytyy varmasti sopivat toppahousut, yksistä epen vanhoista takista ja housuista en ole varma, mutta eiköhän me ainakin alkuun päästä. Ainoa varma puute oli veeruskalle kauppatakki, hienostelutakitkin löytyy.
23 kommenttia:

 1. Ompas söpö, satuitko katsomaan mikä oli pienin koko? :)

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi vasta ja ehdottomasti ryhdyn lukijaksi :) Melkein samanikäisiä tyttöjäkin löytyy talosta! Ihana tuo takki ja täytyy itsekin avata silmät myös "ruokakaupassa", jos sieltä tekee noin kauniita löytöjä! Kauniita tyttöjä ja kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 3. Nätti! Eipä osunut tänään silmään "meidän" Prismassa vaikka lasten osaston kiersin.

  VastaaPoista
 4. Lotta - oiskohan pienin ollu 86 tai sitten 92. Olivat kuitenkin isojen puolella.

  Fivesome - tervetuloa : ) nuo olivat keskellä käytävää just menossa tankoihin, yleensä kun ei ehdin ruokaostoksilla kauheasti katselemaan.

  Marja - mihinköhän nuo ois loppuneet 122 tai 128.

  VastaaPoista
 5. Ihana takki! Melkein tekis mieli meidänkin tytöille noita, vaikka takkeja kyllä jo talveksi löytyyki...

  -Minna

  VastaaPoista
 6. Söpö takki, vähän samaa tyyliä kuin Benettonin topois, mutta tuo on minusta kivempi.

  VastaaPoista
 7. Hieno takki! Olen etsinyt ja etsinyt kirppareilta ja kaupoista tytölleni kauppatakkia mutta en ole löytänyt... Mitä tämä maksoi?

  VastaaPoista
 8. Minna - meillä oli just tuommosen takin menevä kolo ; )

  Katja - no kyllä

  Jarna - ja halvempi...

  sini - oon kyllä tyytyväinen

  Tiina - : )

  Ompsinpompsin - tuo maksoi vaan 24,90 ja vielä hyvin "uppos" sinne ruokaostosten sekaan.

  VastaaPoista
 9. Amalia: takki löytyy nyt meiltäkin! Täälläpäin oli vielä 'äässipäivät' niin sai vielä alennusta tuosta. ;-) Ostin 120cm takin muutoin 116cm käyttävälle -menee 2 talvea sitten sama takki.

  VastaaPoista
 10. Ompsinpompsin - minäkin toivon tuon takin menevän vielä ensi talvena, kun periaatteessa menis epellekkin, vain hihat oli aika justit. Tuolla hinnalla ei sais mistään tuollasta uutta takkia - jäikö sille jotain himpun yli kakskymppiä sitten hintaa?

  VastaaPoista
 11. Plääh, käytiin eilen kokeilemassa samaa takkia, sekä lilana että beigenä (meillä oli btw jo aiemmin ostettuna samaa sarjaa toppaliivit :) ).. minä tykkäsin, tytöt ei. Joten päätin kuunnella tyttöjen (ja järjen?) ääntä ja jätin takit kauppaan.

  VastaaPoista
 12. Marja - no voi, aina ei mee lasten ja äitin ajatukset/maku yksiin. Noin isoja tyttöjä ei saa enää "ällyytettyä", että sai pitämään, kuten ei meidän Epeäkään - jos se ei tykkään niin ei sitä saa millään houkuteltua pitämään.

  VastaaPoista
 13. Ihana takki! Arvaa mitä oon miettinut viimeiset kolme yötä:)
  Tota takkia. Minkä koon otit Veerulle? Olen lumoutunut tosta takista. Keskimmäinen ei suostuisi, ompulle ei ehkä mahdu 128, kuopus on ainoa. Jos se on niin halpa, niin ostan. Enkä aattelee kuulkaa mitään järkeä :)

  VastaaPoista
 14. Ostin tosiaan ko takin viime viikonloppuna Prismasta ja hintaa ei jäänyt kuin reilut 20e -S-etupäivien tarjous....;-) Se kanervanvärinen olisi ehkä jopa ollut vielä ihanampi muttei ollut kokoja. Lapsikin tykkäsi! Takki ei ole liian lämmin, ei liian väljä eikä tiukka, mitoitus on just kohdillaan! (aiemmin soviteltiin Kappiksen oliivinvihreää parkaa mutta koossa 122cm oli liian tiukat hihat!!)

  VastaaPoista
 15. Pipsa - Minä mietin kuukauden benettonia, joka on hyvin samantyylinen. Jahkailija en miettinyt hetkeäkään, kun tämä puolet halvempi tuli vastaan :). Otin 104.n Veerulle, ehkä hieman pitkä täytyyhän sen mahtua lähes puoli vuotta.

  Ompsinpompsin - Minä tähtään joululahja ostokset aina s-etupäiville - saattaa säästää useamman kympin. Tätä ei tohtinu jättää sinne. Sulle sattu hyvä tuuri : ). Minä tykkäsin erityisesti vyötärön "tampista" ja taskuista. Mulla on joku viksaatio kaikkiin lilahtaiin tai viinipunaisiin väreihin - visiin luulen ettei ne värit passaa tytöille, kun ei passaa minulle, joka tämmönen kalvakka : )

  VastaaPoista
 16. Aika hyvälle näyttää veerulla tuo 104. Paljon neiti on pitkä? Mietin omalle 93 senttiselle:) Torstain s-market käynnilä noita oli esille laitettu muuta kiireessä en sovittelemaan kerennyt. Hinnan kerkesin katsoa ja sit mentiin. Mutta se oli tosi ihana, sen näin jo "ensikohtaamisellamme". Rakkautta ensi silmäyksellä :)
  Teillä on tosi söpönen neiti ja ihana takki! Tuo takki päälle ja stocalle niin stoccamummotkin huokailee :)

  VastaaPoista
 17. Pipsa - Veeruska on jotain 95 - 97 senttinen. Ciraffilla on joskus tosi ihania vaatteita - eikä hinta päätä huomaa ja laatuun olen ollut ihan tyytyväinen. Tuo Veeruska on muuten sellanen mummojen naurattaja ollut pienestä pitäen - se ei ujostele vaan ilveilee kaikille silmiin katsoen : )

  VastaaPoista
 18. Meillä koko on varmaan 98. Meillä on tyttö ihan toisen lainen kuin veeru. Oltiin Prismassa kassalla ja eräs mummo tuli siihen kuopukselle kujertelemaan, mutta neiti säikähti verekseltään ja hyppäsi syliini. Sormea heristellen olkapääni yli mummolle hoki että paha,paha mummo. Ei saa ilkeä olla.

  VastaaPoista
 19. Ompas hieno takki! Eikä kallis ;) Pitääpä itselläkin kurkata tätä ihan livenä, kun prismassa käyn! kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!