Amalian Helmiä

5. marraskuuta 2010

Äidille

Tilasin taannoin elloksen esprit alennus viikonloppuna itselleni takin.
Eilen se vihdoin kotiutui ja se on niin minun näköinen:

Pieniä kivoja yksityiskohtia, tamppeja, ompeleita ja nappeja.
Huppu on ehdoton tällaisella migreenipäällä.
Ja parasta tässä on kyynerpaikat - olen niin ihastunut kaikkiin kyynerpaikkoihin : )

Ovatko muut äidit muistaneet itseään, vai varustaneet vain lapsiaan talven varalle?

8 kommenttia:

 1. Kiva takki!

  Juu, olen panostanut omaan talveen. Ostin Vagabondin saappaat ja Vilan villakangastakin. Kummatkin olivat niin mun näköisiä, ei voinut jättää kauppaan. Toppakamat löytyykin jo valmiina, enää tarvisi jotkut goret tai vastaavat pihakengiksi. Tulisi vaan se talvi!!!

  VastaaPoista
 2. Kaunis takki.

  Tämä äiti tunnustautuu, että oma uusi talvitakki on vielä kaupan hyllyllä. Lapsi on vaatetettu talvivaatteilla jo moneen kertaan :) Jospa sitä kohta saisi aikaiseksi ostaa myös itselle talvitakki.

  VastaaPoista
 3. Mulla on mopo karannut tänä syksynä kyllä huolella, koko viime syksyn edestä. Silloin en kasvavan mahan vuoksi ostanut mitään uusia vaatteita, joten nyt on tullut kirittyä takaisin. :)
  Siistejä talvitakkeja en kyllä oikeasti tarvitse, joten niiden suhteen on ostokielto päällä; vanhoja pitää käyttää ensin. Mulla on pari vuotta vanha Espritin mustavalkoinen villakangastakki Vimasta, mutta en ole uskaltanut vielä koettaa mahtuuko se päälle..

  VastaaPoista
 4. Ihana on takki!

  Nyt on ihan pakko kysyä, että mistä moisen ale-viikonlopun sait tietoosi? Onko niitä elloksella useinkin? Kun kaikkien tarjousten ulkopuolelle tuntuvat Espritin niin monesti jättävän :(.

  Saga

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmoittautuu, tervetuloa myös vierailulla :) Kiva kun postasit omista vaatteista myös. Mä olen maailman huonoin ostamaan istelleni mitään ns. toppakamppeita, mutta pakko kai se on. Muuten mulla on siistejä takkeja ja siistimpi pitkä musta toppiskin olemassa aiemmilta vuosilta ja saappaitakin vähän joka lähtöön, mutta lämpimät ulkoilukengät esim. puuttuu edelleen tyystin.On se kumma kun lasten vaatteisiin panostaa joka vuosi melkoisesti, mutta omiin ei millään raaskisi sijoittaa :)

  VastaaPoista
 6. Tiina - millaset saappat ostit, kun minunkin pitäisi jostain vielä saappaat löytää? Toivotaan ettei goreja talvella tarvi vaan passaa oikein lämpimät kengät ; )

  Johanna- minä taas en ole laittanut lapsille mitään uutta vaan entiset sopii ja niitäkin on ihan yli tarpeiden.

  K - Voi sitä ihanuutta, kun mammavaatteiden jälkeen saa pukea normaalit vaatteet!!Minulta puuttui tuollainen puoliväli takki ei rento vaan ei liian jäykkiskään.

  Saga - minulle tuli kännykkään teskstari. Yhtäkkiä vaan alko tuleen ellokselta ale viestäjä kännykkään.

  Maman - minulla taas on toppahousuina jo miehen kertaallee hylkäämät toppikset - olisi ehkä aika ostaa omat... seuraavaksi suuntaakin blogiisi

  VastaaPoista
 7. Onpas kaunis takki!!

  Kyllähän se monesti on, että lasten ulkovaatteisiin tulee satsattua paljon enemmän kuin omiin :) Mutta jospa sitä huomenna suuntaisi kauppoihin...

  VastaaPoista
 8. Johanna - itsekkin ajattelin tänään kaupunkiin suunnata, kun vaikka kuinka monessa kaupassa oli joku alennus päällä tänään

  VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!