Amalian Helmiä

10. marraskuuta 2010

joulumekot ja ostoslista

Niin moni on jo esitellyt joulujuhlavaatteet. Meille eiosteta yhtään uutta vaan mennään vanhoilla, vaihdetaan vaan paikkaa missä kutakin pidetään.
Elämäni ensimmäisen kerran laitan omaan kotiini punaisen joulun, siksipä tyttöjen vaatteidenkin pitää matsata koristuksiin.
Me ollaan Epen syntymästä asti oltu aatto omassa kotona ja muina pyhinä kyläillään mummuloissa, tänä vuonna pääsenemme päiväkodin joulujuhlaankin tosin kaikki kerhojen pikkujoulut jää nyt pois.

ruutumekot alusmekkojen kanssa

riihipeikot

kaverin tytöltä "perityt"

ja neulemekoissakin voidaan jossain käydä.


Olen ollut lastenvaate ostolakossa, tosin olen vielä niin uupunut tästä piiitkästä flunssassa ettei oikein jaksakkaan. Olen  herännyt talveen ja pakkasiin mitä vielä tarvitaan. Epe tarvitsee vaalean punaisen toppatakin ulkoiluun, jotta löytyy matsaava puku veerun ruskea vaaleanpunaiseen toppikseen.
Päiväkodin piha on tosi tuulinen, joten mitkä karvalakit sinne pukisi. Epe ei myöskään suostu laittamaan teddyvuorikinttaita - reimatecillä on kuulemma kinttaat tikkivuorella, myöskin henkkamaukalla näytää olevan fleese tumppuja jotka voisi olla kätevät lisälämmittimet kinttaissa. Myöskin olen todennut että on väärin poiketa hyväksi todetulta linjalta ja Veeruska tarvii kavatit tai sen tyyliset kengät

Siis:
Vaalenpunainen toppatakki Epelle
lämpimät tuulenpitävät lakit (perinteiset karvalakit??)
Kinttaat Ei teddyvuorella
fleesetumput
Kavatit Veeruskalle

Lumitöihin viimeisillä voimilla : )2 kommenttia:

  1. On niin teidän näköiset setit kun olla ja voi :)

    VastaaPoista
  2. Kammottavaa, että lasten täytyy sopia koristeihin. Noh, huvinsa kullakin...

    VastaaPoista

Jokainen jätetty kommentti on suuri ilo minulle!